Αστυνομικός ξυλοκόπησε πρώην σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικός ξυλοκόπησε πρώην σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη

Περιστατικό έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε έξω από νοσοκομείο όταν ένας αστυνομικός χτύπησε την πρώην σύζυγο του, επίσης αστυνομικό, με την συνδρομή της νέας συντρόφου του.

Εις βάρος του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος φέρεται ότι χτύπησε και απείλησε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του, στη Θεσσαλονίκη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Τον αστυνομικό βαραίνουν κατηγορίες  για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ο διαζευγμένος  αστυνομικός φιλοξενούσε τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του με δικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, την Κυριακή το ένα απ’ τα παιδιά του εισήχθη τραυματισμένο στο ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η μητέρα του παιδιού έσπευσε στο νοσοκομείο με σκοπό να το παραλάβει. Σύντομα προκλήθηκε ένταση που οδήγησε σε λογομαχία και ο αστυνομικός φέρεται ότι χτύπησε και να απείλησε την πρώην σύζυγο του με τις ευλογίες της 27χρονης νέας συντρόφου του, έξω από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», στο κέντρο της πόλης.

Η 41χρονη πρώην σύζυγος του αστυνομικού κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 39χρονου αλλά και της 27χρονης συντρόφου του, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Εις βάρος νέας συντρόφου του αστυνομικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο ίδιο δικαστήριο.

Ο 39χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του προχώρησε στην καταγγελία θέλοντας να τον εκδικηθεί γιατί βρήκε νέα σύντροφο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter