Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
«Η επάρατος νόσος επανήλθε»

Άσχημα νέα για την υγεία του Ντίνου Καρύδη

Συγκλονίζει η ανάρτηση στο Facebook του αγαπημένου ηθοποιού Ντίνου Καρύδη που θέλει να μοιραστεί μαζί μας μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη στην υγεία του. Όπως αναφέρει, η επάρατος νόσος επανήλθε αυτή τη φορά με μετάσταση στο στομάχι.

«Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας. Μπορεί και για πάντα» Λίγο αργότερα ως γνήσιος άνθρωπος του θεάτρου αναφέρει πως στην κλινική θα πάρει και το νέο έργο για να το μελετήσει.

«Σας περιμένω όλους» λέει στο τέλος

Οι αναρτήσεις:

"Αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτή τη φορά. Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας. Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σε αυτούς τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα έχω facebook να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!"

Και λίγο αργότερα γράφει:

ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΩ ,,, ΜΠΟΡΕΙ

ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΩ ,, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ...

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες.Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτη τη φορά.Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσο...

Posted by Ντίνος Καρύδης on Sonntag, 25. Juni 2017

ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΩ ,,, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΩ ,, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ

Posted by Ντίνος Καρύδης on Sonntag, 25. Juni 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.