Ασύλληπτο βίντεο: Ρώσοι δόκιμοι της πολιτικής αεροπορίας χορεύουν με τα εσώρουχα και σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ (Video)

Ασύλληπτο βίντεο: Ρώσοι δόκιμοι της πολιτικής αεροπορίας χορεύουν με τα εσώρουχα και σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ (Video)

Ένα προκλητικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται να… λικνίζονται αισθησιακά με σέξι εσώρουχα, δερμάτινα αξεσουάρ και ατμόσφαιρα γκέι BDSM, ανέβασαν στο YouTube δόκιμοι πιλότοι της φημισμένης και αυστηρότατης σχολής Ulyanovsk (Ulyanovsk Institute of Civil Aviation (UIGA)).

Το βίντεο αναρτήθηκε τη Δευτέρα από τον χρήστη Aleks Jigurdinski, και δείχνει τους «γραμμωμένους» νέους να κάνουν και twerk, υπό τους ήχους του τραγουδιού του 2002 «Satisfaction», του ιταλού DJ Benni Benassi.

Το βίντεο μιμείται το original, στο οποίο εμφανίζονται γυναίκες, και ανέβηκε ως χιουμοριστικό και με περιορισμούς ηλικίας για τους θεατές, στη λογική των «εργασιακών αστείων» (Not Safe For Work joke), με τον τίτλο «Γιατί δεν πρέπει να μπαίνετε σε αεροπλάνα», που μετονομάστηκε στη συνέχεια σε «Πώς διασκεδάζουν οι πιλότοι μεταξύ πτήσεων».

Φυσικά το βίντεο ήρθε σε γνώση της σχολής Ulyanovsk, και μάλιστα φαίνεται να γυρίστηκε και στους χώρους του, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ για το «αποκρουστικό», όπως το χαρακτήρισαν, περιεχόμενο.

Ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων, Petr Timofeev, δήλωσε ότι στα 20 χρόνια που εργάζεται εκεί είναι η πρώτη φορά που βλέπει κάτι τέτοιο. «Ντροπή», σημείωσε και τόνισε ότι γίνεται έρευνα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter