Ασύλληπτες διατυπώσεις Μαρινάκη για… πολιτικούς – «βδέλλες» που εκμεταλλεύονται συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Ασύλληπτες διατυπώσεις Μαρινάκη για… πολιτικούς – «βδέλλες» που εκμεταλλεύονται συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Σε δηλώσεις που προκαλούν έντονες αντιδράσεις, προχώρησε ο Παύλος Μαρινάκης, καθώς υποστήριξε ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη στην διαχείριση από τη μεριά της κυβέρνησης για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ δεν δίστασε να κατηγορήσει ευθέως τις πολιτικές δυνάμεις που αναδεικνύουν την υπόθεση.

Χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «είναι άλλο πράγμα να σταθείς δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων και να βοηθήσεις να αποδοθεί δικαιοσύνη και είναι άλλο πράγμα να είσαι παντού δίπλα τους σαν βδέλλα και να προσπαθείς να αποκομίσεις μικροπολιτικά οφέλη. Είναι αξιοθρήνητος όποιος πολιτικός προσπαθεί να αποκομίσει οφέλη από μια τέτοια υπόθεση».

Παράλληλα, σε ότι αφορά την κριτική περί συγκάλυψης είπε ότι «Ποια συγκάλυψη; Η Δικαιοσύνη ερευνά και ερευνά τους πάντες, μηδενός εξαιρουμένου. Σε όλες τις υποθέσεις, τα κατηγορητήρια και τα αιτήματα προς την Βουλή τα κάνει η Δικαιοσύνη. Τα κόμματα ούτε στα πορίσματα (όσα κατέθεσαν) ούτε στις ανακοινώσεις τους δεν έχουν διατυπώσει μια σειρά από κατηγορίες, ώστε να έρθει η Κυβέρνηση να απαντήσει και να τις απορρίψει και τότε να πούμε για συγκάλυψη. Υπάρχουν και πονεμένοι άνθρωποι που ακούνε την λέξη συγκάλυψη και δυστυχώς οργίζονται».

Επιμένει στο αφήγημα περί «επιχειρησιακών πρωτοβουλιών» για το μπάζωμα

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης μίλησε και για την διαδικασία του μπαζώματος, επιμένοντας ότι έγινε ύστερα από «επιχειρησιακές πρωτοβουλίες». Όπως ανέφερε «το δυστύχημα των Τεμπών δικάζεται από την Δικαιοσύνη και όχι από τις δημοσκοπήσεις ή τους παρουσιαστές. Ποιοι είναι υπαίτιοι θα το πει η Δικαιοσύνη. Διακινείται ως θέσφατο το χυδαίο fake news ότι “έγινε μπάζωμα” στον τόπο του δυστυχήματος. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην δικογραφία. Έγιναν απαραίτητες εργασίες μετά από αποφάσεις υπηρεσιακών παραγόντων για να μπορέσουν να σηκωθούν τα βαγόνια, μήπως μπορέσουν να βρεθούν άνθρωποι εν ζωή τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα».

Σκληρή απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει σε ανακοίνωσή του, πως «πρέπει να ενημερωθεί ο κ. Μαρινάκης ότι το μόνο  “αίμα”  που κύλησε από αυτήν την ανείπωτη τραγωδία προκλήθηκε από  την αμέλεια του υπουργού της κυβέρνησης του,- τον οποίο και προστατεύει – πνίγοντας στο πένθος τις οικογένειες των θυμάτων. Πολιτικός καιροσκόπος δεν είναι αυτός που παλεύει για να βρουν δικαιοσύνη οι πολίτες που έχουν βάναυσα πληγωθεί από το κράτος του κ. Μητσοτάκη και που δεν μπορούν να βρουν δικαίωση  μέσα στη χώρα τους όπου ισχύουν όλων  των τύπων  οι ασυλίες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter