Ασύλληπτες εικόνες στου Ζωγράφου: Έκανε τζόκινγκ, του επιτέθηκαν τρεις και τον ξυλοκόπησαν αγρίως (Video)

Ασύλληπτες εικόνες στου Ζωγράφου: Έκανε τζόκινγκ, του επιτέθηκαν τρεις και τον ξυλοκόπησαν αγρίως (Video)
Screenshot: Zografou24.gr

Σοκάρουν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ατόμου και συγκεκριμένα ενός άνδρα που έκανε τζόκινγκ στην περιοχή του Ζωγράφου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το Zografou24.gr, τρεις νεαροί του έβαλαν τρικλοποδιά και, μόλις έπεσε στο έδαφος, άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, επί της οδού Ούλωφ Πάλμε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί διάσειση και κακώσεις από τα χτυπήματα, με αποτέλεσμα να έχει προσωρινή απώλεια μνήμης.

Μάλιστα, μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι και το προηγούμενο διάστημα είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στην Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή γύρω στις 11 το βράδυ με άλλον άνδρα να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού. Τότε μια γυναίκα τον είχε πλησιάσει και τον είχε ρωτήσει αν τη γνωρίζει. Εκείνος απάντησε “όχι”, η γυναίκα τον ξαναρώτησε και εμφανίστηκε από το πουθενά παρέα νεαρών και άρχισε να τον χτυπά.

Οι Αρχές είναι ενήμερες γι’ αυτά τα περιστατικά υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για συμμορία που χτυπά αγνώστους χωρίς προφανή λόγο, καθώς σκοπός τους δεν είναι να κλέψουν.

Δείτε το βίντεο του Zografou24.gt:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter