Άτακτη οπισθοχώρηση Ρωμανού: Παίρνει πίσω τα fake news κατά Παρασκευόπουλου

Άτακτη οπισθοχώρηση Ρωμανού: Παίρνει πίσω τα fake news κατά Παρασκευόπουλου

Σε άτακτη οπισθοχώρηση υποχρεώθηκε ο Νίκος Ρωμανός, περίπου δύο χρόνια μετά τα ασύλληπτα fake news, που εκτόξευσε ως διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ  κατά του Νίκου Παρασκευόπουλου, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Απίστευτη ομολογία από τον Ρωμανό: «Δεν είχα χρόνο να τσεκάρω την είδηση για τον νόμο Παρασκευόπουλου»

Τότε, ο Νίκος Ρωμανός, αναμασώντας τη γνωστή γαλάζια «καραμέλα» για τον «νόμο Παρασκευόπουλου», και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021 είχε ισχυριστεί πως δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων, αφού είχε αποφυλακιστεί με τον συγκεκριμένο νόμο, εν συνεχεία διέπραξε νέο βιασμό, στα Πετράλωνα.

Φυσικά, επρόκειτο για ένα συνειδητό ψευδή ισχυρισμό, σε μία απέλπιδα προσπάθεια της ΝΔ να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το φιάσκο.

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά ο Νίκος Ρωμανός, με ανάρτησή του στο Twitter τα μεσάνυχτα παραδέχεται ότι εξέφρασε «αναληθείς» και «εσφαλμένους» ισχυρισμούς…

Δείτε τι έγραψε στο Twitter:

«Ανακαλώ όλους τους ισχυρισμούς και χαρακτηρισμούς που αναπαρήγαγα ή προέβαλα σε βάρος του κ. Νικόλαου Παρασκευόπουλου μέσω του προσωπικού λογαριασμού μου στο Twitter την 21-6-2021 και την 22-6-2021 ως καθ’ ολοκληρίαν εσφαλμένους και αναληθείς. Δηλώνω ότι ουδεμία πρόθεση είχα να τον συκοφαντήσω ή να τον δυσφημίσω. Εκτιμώ το Νικόλαο Παρασκευόπουλο και το έργο του».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter