«Άτακτη υποχώρηση» από την κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις για τα rapid test σε εμβολιασμένους (Video)

«Άτακτη υποχώρηση» από την κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις για τα rapid test σε εμβολιασμένους (Video)

Άλλα έλεγε τη Δευτέρα και άλλα λέει την Τρίτη το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος…

Μετά τις διατυπώσεις για rapid test σε εμβολιασμένους την Πρωτοχρονιά, ο Γιάννης Οικονόμου έσπευσε να το… μαζέψει. Όλα αυτά μετά το «άδειασμα» των ειδικών που από το πρωί ξεκαθαρίζουν πως ουδέποτε έχουν εισηγηθεί τη διενέργεια rapid test σε εμβολιασμένους, παρά μόνο self test.

Δείτε επίσης: «Αδειάζουν» την κυβέρνηση οι ειδικοί για rapid test σε εμβολιασμένους – Εξαδάκτυλος: Έχουμε συζητήσει για self test δωρεάν (Video)

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, παρουσιάστηκε πιο… συγκρατημένος το πρωί της Τρίτης, απ’ότι ήταν το βράδυ της Δευτέρας στο Mega. Ερωτηθείς πολύ συγκεκριμένα για τη δήλωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να κάνουν rapid test τα οποία θα πληρώσουν από την τσέπη τους για να πάνε σε κέντρα διασκέδασης την Πρωτοχρονιά, ο κ. Οικονόμου, έκανε ένα… βήμα πίσω λέγοντας πως καλό θα ήταν να περιμένουμε.

«Θα έλεγα να περιμένουμε τις επόμενες ώρες. Να ανακοινωθούν συγκεκριμένα αν θα υπάρξουν καινούρια μέτρα ή συστάσεις για το πώς θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα ως το τέλος της εορταστικής περιόδου», απάντησε στην σχετική ερώτηση και συνέχισε λέγοντας: «Οποιαδήποτε αναγκαία ρύθμιση θα την κάνουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο θωρακισμένοι».

Όπως είπε, ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί σε ορισμένα ζητήματα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Στο ερώτημα εάν τα μέτρα θα αφορούν μόνο την Πρωτοχρονιά ή θα περιλαμβάνουν και τα Χριστούγεννα απάντησε ότι θα πρόκειται για έναν ξεκάθαρο οδικό χάρτη για το πώς θα περάσουμε όλες τις γιορτές…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter