Αθήνα: Πυροβολισμοί στην Ομόνοια με έναν νεκρό (Photos)

Αθήνα: Πυροβολισμοί στην Ομόνοια με έναν νεκρό (Photos)

Αφγανοί είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεκρός και ο σοβαρά τραυματίας μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, που σημειώθηκε νωρίτερα στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άλλου.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κάλυκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί έως αυτήν την ώρα εάν το ένα θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.






Ραγκούσης: Ο αστυνομικός λαϊκισμός της κυβέρνησης δεν είναι η λύση στην εγκληματικότητα που προχωρά ακάθεκτη

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Ραγκούση:

«Δυστυχώς με τραγικό τρόπο επιβεβαιωνόμαστε.

Για μια ακόμη φορά σήμερα αποδείχθηκε ότι ο αστυνομικός λαϊκισμός της κυβέρνησης, που αρχίζει και τελειώνει στην παραγωγή αστυνομικού, επικοινωνιακού θεάματος δεν είναι η λύση στην εγκληματικότητα που προχωρά ακάθεκτη.

Εμείς δεν κατηγορούμε την κυβέρνηση γιατί δεν έχει εκμηδενίσει την εγκληματικότητα. Την κατηγορούμε ότι απλώς μόνη της έννοια είναι να την μεταφέρει, να την μετακινήσει στους παρακάτω δρόμους, από τους δρόμους που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχει».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter