Αθήνα: Συνέλαβαν δύο ληστές μετά από καταδίωξη

Αθήνα: Συνέλαβαν δύο ληστές μετά από καταδίωξη

Δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 47 ετών, που κατηγορούνται ότι λήστευαν οδηγούς αυτοκινήτων και έκαναν κλοπές από οχήματα, στα βόρεια προάστια, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ έπειτα από καταδίωξη.

Οι δράστες, που επέβαιναν σε μηχανή, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς ύστερα από κλοπές που είχαν διαπράξει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Διόνυσο και συνελήφθησαν στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες εντόπιζαν αυτοκίνητα εν κινήσει, τα οποία οδηγούσαν γυναίκες, που είχαν τοποθετήσει τις τσάντες τους στο κάθισμα του συνοδηγού και τα ακολουθούσαν. Στη συνέχεια, ο 30χρονος, με αιφνιδιαστικές κινήσεις, έσπαγε με ειδικό σφυρί το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού και αφαιρούσε τις τσάντες. Σημειώνεται, ότι στις περιπτώσεις που τα θύματά τους αντιστέκονταν, οι δράστες τα χτυπούσαν σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ειδικό σφυρί θραύσης τζαμιών και μικροποσότητα ηρωίνης. Έως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις ληστειών και δεκαοκτώ περιπτώσεις κλοπών. Όσον αφορά τον 47χρονο έχει συλληφθεί ξανά για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter