Αθηνά Ωνάση: Έξαλλη με τον πρώην σύζυγο της

Αθηνά Ωνάση: Έξαλλη με τον πρώην σύζυγο της

Ο λόγοι που έσπρωξαν την χρυσή κληρονόμο και τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο στο διαζύγιο, μάλλον δεν θα γίνουν ποτέ γνωστοί.

Δημοσιεύματα, πάντως ήθελαν τον Αλβάρο να έχει σχέση με την κολλητή της φίλη, Πιλάρ Λουκρέσια Κόρντον και γι’ αυτό το ζευγάρι να πήρε χωριστούς δρόμους.

Η αιτία που η «Χρυσή» Κληρονόμος έγινε έξω φρενών είναι, σύμφωνα περιοδικό Λοιπόν είναι το γεγονός πως ο Αλβάρο και η νέα σύντροφος του, η Βραζιλιάνα παρουσιάστρια, «δημιούργησαν» αυτή την ψευδή εντύπωση με σκοπό να κρύψουν την σχέση τους και να κλονίσουν την φιλία των δύο γυναικών.

«Είναι αλήτης και αυτή αδίστακτη. Έμπλεξαν τρίτα άτομα για να καλύψουν τη σχέση τους», φέρεται να είπε σε έξαλλη κατάσταση η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Ωνάση, λέγεται Ντενίς Σεβέρο, είναι παρουσιάστρια της βραζιλιάνικης τηλεόρασης και έχει αναλογίες μοντέλου.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα από την πλευρά του και με την συμβουλή των δικηγόρων του, όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τα δημοσιεύματα αυτά, αλλά προσπαθεί να προστατεύσει και την προσωπική του ζωή όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθούν στοιχεία στον δικαστικό αγώνα που έχει με την Αθηνά Ωνάση για το μοίρασμα της περιουσίας, το οποίο θα γίνει τον Μάρτιο του 2017.

Όσον αφορά το προγαμιαίο συμβόλαιο της Αθηνά Ωνάση προβλέπεται η αποζημίωση ενός εκατομμυρίου για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

24/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter