Αθηνά Νάγια: «Δεν ξέρω καν τι είναι το #ΜeΤoo, τι είναι;» (Video)

Αθηνά Νάγια: «Δεν ξέρω καν τι είναι το #ΜeΤoo, τι είναι;»  (Video)

Κάπου έλεος, δηλαδή…

Εσείς γνωρίζετε ποια είναι η τραγουδίστρια, μοντέλο, celebrity ή ότι άλλο Αθηνά Νάγια;

Το φαντάστηκα, ούτε εγώ γνωρίζω και η αλήθεια είναι πως –ειδικά- και μετά από τις σημερινές της δηλώσεις  δεν έχω καμία διάθεση να μάθω.

Η αοιδός μίλησε στην  κάμερα του MEGA Καλημέρα και μεταξύ των πολλών που είπε ήταν πως «Δεν ξέρω καν τι είναι το metoo. Τι είναι το metoo; Συγγνώμη παιδιά, αλλά δεν το γνωρίζω. Εξήγησέ μου τι είναι. Μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση, αλλά όχι στο χώρο του τραγουδιού, αλλά στο χώρο του χορού».

Λοιπόν, επειδή κατά βάθος είμαι καλή κι ας μη μου φαίνεται θα εξηγήσω εγώ στην κυρία τι είναι το #metoo. Είναι ένα ανεξάρτητο κίνημα που δημιουργήθηκε σε όλο τον κόσμο ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση και τη σεξουαλική παρενόχληση αλλά και την κακοποίηση – βία οποιασδήποτε μορφής (λ.χ. λεκτική, ψυχολογική-ψυχική, σωματική, εκφοβισμός εργασιακός ή μη). Η έκφραση σημαίνει κι εγώ επίσης» και έγινε το σύμβολο του Κινήματος. Στην Ελλάδα ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2020 και πήρε μεγαλύτερη έκταση τον Ιανουάριο του 2021, ύστερα από την καταγγελία της αθλήτριας Σοφίας Μπεκατώρου.

Αυτά για αρχή και την επόμενη φορά να έρθεις διαβασμένη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter