Αθλητικό διήμερο στη Σίφνο και 4ήμερο Fitness Retreat

Αθλητικό διήμερο στη Σίφνο και 4ήμερο Fitness Retreat

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η διήμερη αθλητική εκδήλωση “ATROMITOS RACE SIFNOS 2020” στην πανέμορφη Σίφνο!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει τέσσερις κολυμβητικούς αγώνες, έναν αγώνα ορεινού τρεξίματος και έναν αγώνα δρόμου, ενώ παράλληλα θα συντρέχουν και δευτερεύουσες εκδηλώσεις καλλιτεχνικού και αθλητικού χαρακτήρα.

Αναλυτικά, θα περιλαμβάνονται δύο κολυμβητικοί αγώνες των 3.000 μέτρων, ένας των 1.200 μέτρων και ένας νυχτερινός των 750 μέτρων. Ο ορεινός αγώνας θα είναι απόστασης 12.500 μέτρων με 465 μέτρα θετική υψομετρική και ο δρομικός 5.000 μέτρων με 30 μέτρα υψομετρική. Η αθλητική εκδήλωση ATROMITOS RACE SIFNOS 2020 θα τελεί υπό την αιγίδα και τη συμπαράσταση του Δήμου Σίφνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

https://www.fearlessevents.gr/el/atromitos-race

Στα πλαίσια της αθλητικής εκδήλωσης θα διεξαχθεί ένα μοναδικό, για το νησί της Σίφνου, τετραήμερο Fitness Retreat (9 έως 12 Ιουλίου). Εάν ονειρεύεσαι να συνδιάσεις τη γυμναστική με τις διακοπές σου και να αγωνιστείς στο κυκλαδίτικο νησί της Σίφνου, τότε μη ψάχνεις παραπέρα! Αυτές οι διακοπές θα σου προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με άτομα με τις ίδιες επιθυμίες και να παραμείνεις δραστήριος και υγιής, ακόμη και μετά το τέλος του ταξιδιού σου!

Το 4ήμερο fitness retreat θα περιλαμβάνει :

Συμμετοχή στους αγώνες του ATROMITOS RACE SIFNOS 2020,

Νυχτερινό αγώνα κολύμβησης,

Βeach workouts,

Pilates,

Πεζοπορία,

Διαμονή,

Ακτοπλοϊκα εισιτήρια,

Διατροφή και πολλά άλλα!

Τηλ. Επικοινωνίας για το Fitness Retreat: 6941417087

Instagram page: @raceatromitos

Πηγή runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter