Αθλητικός πολιτισμός: Πανικός στο ΣΕΦ για μία selfie με Ομπράντοβιτς

Αθλητικός πολιτισμός: Πανικός στο ΣΕΦ για μία selfie με Ομπράντοβιτς

Υπάρχουν και υγιείς φίλαθλοι! Και είναι πολλοί! Αντίθετα με μία μικρή μερίδα οπαδών που αποδοκίμασαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ, κατά την παρουσίασή του, στη φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς, εκατοντάδες ήταν αυτοί που τον ακολουθούσαν κατά πόδας κατά την έξοδό του από τα VIP του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του.

O πολυνίκης προπονητής της Euroleague, που υπήρξε προπονητής του Παναθηναϊκού, επί 13 σεζόν, δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν. Ένας πατέρας κρατώντας τον γιο του από το χέρι είπε απευθυνόμενος στον «Ζοτς»: «Ο γιος μου είναι Ολυμπιακός, αλλά σε θαυμάζει, σε σέβεται και θα ήθελε μία φωτογραφία μαζί σου».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπέγραφε δεκάδες αυτόγραφα, σε φιλάθλους του Ολυμπιακού! Εκδηλώσεις αγάπης επεφύλασσαν οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά και στον συνεργάτη του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό και νυν προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη. Μία αναγνώριση της αξίας τους που δεν ταυτίζεται με χρώματα, εμβλήματα και συλλογικές αγκυλώσεις. Εικόνες από τον αθλητισμό του… μέλλοντος στην Ελλάδα; Μακάρι…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter