Άθλια τυμβωρυχία Μητσοτάκη για το Μάτι: Διάβασε στη Βουλή μήνυμα κόρης προς την μητέρα που χάθηκε, η οποία ευτυχώς ζει

Άθλια τυμβωρυχία Μητσοτάκη για το Μάτι: Διάβασε στη Βουλή μήνυμα κόρης προς την μητέρα που χάθηκε, η οποία ευτυχώς ζει

Ξεπέρασε κάθε όριο η πολιτική τυμβωρυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στην ομιλία του στη Βουλή την Τετάρτη 25 Αυγούστου αναφέρθηκε στην τραγωδία στο Μάτι λέγοντας ένα χονδροειδές ψέμα.

Αφού δεν ντράπηκε να κουνήσει το δάχτυλο στους ανθρώπους που έχασαν τους κόπους μιας ζωής στην πυρκαγιά, λέγοντας προκλητικά ότι δεν γίνεται να ζητάνε όλοι να έχουν ένα ελικόπτερο πάνω από το σπίτι τους, δεν ντράπηκε να συγκρίνει ανθρώπους με στρέμματα, έφτασε στο σημείο να εκμεταλλευτεί πολιτικά με ψεύδη μια τραγωδία.

Ο κ. Μητσοτάκης (που ακόμη και τώρα πιστεύει ότι το επιτελικό κράτος λειτούργησε άψογα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών) έφτασε στο σημείο να διαβάσει από το βήμα της Βουλής κατά τη δευτερολογία του το μήνυμα μια γυναίκας που ανέφερε ότι έχασε τη μητέρα της στην τραγωδία στο Μάτι, ενώ η μητέρα της ζει κανονικά.

Στο μήνυμά του ανέφερε πως η γυναίκα που το υπογράφει ξεκινάει λέγοντας ότι η μητέρα της βρήκε τραγικό θάνατο από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο πρωθυπουργός διάβασε το παρακάτω μήνυμα:

«Αν έψαχνες τη μητέρα σου μέρες και έκλαιγες από πάνω της χωρίς να το καταλάβεις, γιατί είχε τη μορφή κούτσουρου, αν έβλεπες το δέρμα των γειτόνων σου να λιώνει από το θερμικό φορτίο, αν είχες δει αγκαλιασμένα απανθρακωμένα παιδιά, αν έδινες DNA για να δεις αν είναι ο άνθρωπος σου μέσα στη σακούλα, αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο, θα καταλάβαινες τη σημασία της εκκένωσης. Μη γράφετε ό,τι σας έρθει στο κεφάλι, σας διαβάζουν και Ματιώτες».

Η κυρία που έγραψε αυτό το μήνυμα είναι η φωτογράφος Μαρία Κουτρουμπή, κόρη της ζωγράφου Εύας Αναγνώστου. Το μήνυμα η φωτογράφος το ανήρτησε στις αρχές Αυγούστου 2021 και το διάβασε την Τετάρτη στη Βουλή ο πρωθυπουργός. Μόνο που η μητέρα της ζει, καθώς δεν βρήκε τραγικό θάνατο στη μεγάλη φωτιά στο Μάτι, όπως ήθελε να μας πείσει ο πρωθυπουργός…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter