Αθλιότητα Βελόπουλου: «Θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν και γραμματείς και υπουργοί, αλλά κανείς δεν αυτοκτονεί στην χώρα αυτή»

Αθλιότητα Βελόπουλου: «Θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν και γραμματείς και υπουργοί, αλλά κανείς δεν αυτοκτονεί στην χώρα αυτή»

Αποτροπιαστική είναι η δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής με αφορμή την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να ισχυρίζεται ότι θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει ακόμα και υπουργοί…

Σχολιάζοντας το σοκαριστικό γεγονός της αυτοκτονίας του Δ.Κ., ο Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε σε μία δήλωση που θα προκαλέσει σάλο και σφοδρές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θανόντα, είπε επί λέξει:

«Βέβαια, θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν και χιλιάδες άλλοι που είχαν θέση γραμματέων, υπουργών και χρεοκόπησαν την χώρα. Αλλά κανείς δεν αυτοκτονεί στην χώρα αυτή…».

Πρώτον, η δήλωση του προέδρου του πέμπτου κόμματος του Κοινοβουλίου προσβάλλει τη μνήμη όσων έβαλαν τέλος στη ζωή τους εξαιτίας των συνεπειών που επέφεραν τα μνημόνια, όπως λόγου χάρη του συνταξιούχου, Δημήτρη Χριστούλα, που αυτοκτόνησε το 2012 καταμεσής της πλατείας Συντάγματος.

Δεύτερον, απ΄ ό,τι φαίνεται, ο Κυριάκος Βελόπουλος προτιμά τους πολιτικούς του αντιπάλους που ευθύνονται για την μνημονιακή κρίση νεκρούς, γεγονός άκρως επικίνδυνο για την Δημοκρατία. 

Το παραλήρημα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης δεν σταμάτησε εκεί, αφού κατέθεσε στα πρακτικά «έρευνες», οι οποίες «αποδεικνύουν» ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται μέσω της μετάληψης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter