Αθλιότητα, ρεβανσισμός και αηδία – Το χυδαίο ποστ Νεοδημοκράτη για την Κούνεβα (Photos)

Αθλιότητα, ρεβανσισμός και αηδία – Το χυδαίο ποστ Νεοδημοκράτη για την Κούνεβα (Photos)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια ανάρτηση ενός κυρίου Κώστα Στεφανίδη, που στη σελίδα του στο Facebook δηλώνει «Συντονιστής Ετεροδημοτών Νέας Δημοκρατίας», κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Ο κ. Στεφανίδης με ρατσιστική διάθεση καλεί την Κωνσταντίνα Κούνεβα να του καθαρίσει το σπίτι το Σάββατο, τώρα που δεν εξελέγη στην Ευρωβουλή. 

Ο εν λόγω κύριος δεν σέβεται έναν άνθρωπο που βρέθηκε αντιμέτωπος με τη μαφία που εκφοβίζει εργαζομένους και κάνει φτηνό και χυδαίο χιούμορ επικαλούμενος την επαγγελματική ιδιότητα της κυρίας Κουνεβα – που κατάφερε να επιζήσει από την επίθεση με οξύ όταν τόλμησε να διεκδικήσει τα δικαιώματα των εργαζομένων στην καθαριότητα ιδιωτικής εταιρείας.

Αν ο κύριος Στεφανίδης είναι όντως αυτό που δηλώνει ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook, κάθε δημοκρατικός πολίτης ασχέτως του τι ψήφισε, θα περιμένει μια αντίδραση από το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αν πάλι δεν είναι θα πρέπει να διαχωρίσει τη θέση της η ΝΔ από το ρατσιστικό, άθλιο περιεχόμενο της ανάρτησης.

Δείτε την άθλια ανάρτηση που όπως φαίνεται στην προσωπική του σελίδα ανέβηκε σήμερα το πρωί. 

Μετά τον γύρο του διαδικτύου που έκανε η ανάρτηση, ο… εμπνευσμένος συγγραφέας της την κατέβασε από το Facebook, ένεκα και οι επικείμενες εκλογές… Προφανώς όμως κανείς δεν του είχε μιλήσει εγκαίρως για το printscreen…

Και δείτε και τη φωτογραφία του εν λόγω να κάνει χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter