Αθλιότητες Βελόπουλου: Πουλάει αλοιφή… που προστατεύει από τον κορονοϊό (Video)

Αθλιότητες Βελόπουλου: Πουλάει αλοιφή… που προστατεύει από τον κορονοϊό (Video)

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης… ξεπέρασε τον εαυτό του, προμοτάροντας αλοιφή η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τον κορονοϊό.

Η εξάπλωση της επιδημίας του Covid-19 έχει προκαλέσει παγκόσμιο συναγερμό, με 45 κρούσματα εξ αυτών να έχουν εντοπιστεί και στη χώρα μας. Πέραν των αρμοδίων (της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας) με την υπόθεση – κορονοϊός ασχολούνται και πολιτικοί φορείς, με τον Κυριάκο Βελόπουλο, πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να κάνει τη… διαφορά. 

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης συνεχίζει ακάθεκτος τις τηλεπωλήσεις, βάζοντας «σφήνα» στην… πραμάτεια του και την αλοιφή «Βυζαντινόν» η οποία -κατά δήλωσή του- μπορεί να προστατεύσει και από τον κορονοϊό. «Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα», τονίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος, προμοτάροντας τη… μαγική αλοιφή.

«Ο κορονοϊός είναι ένα θέμα. Με την «Βυζαντινόν», αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε ΟΚ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες…», σημειώνει επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για το… θαυματουργό «Βυζαντινόν».

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, μα αυτό μας φέρνει τρόμο…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 31:00 του βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=NTvK3CC6lJQ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter