Αθλιότητες Μητσοτάκη σε Φίλη: Φορέστε τη μάσκα σας, είστε και ευπαθής (Video)

Αθλιότητες Μητσοτάκη σε Φίλη: Φορέστε τη μάσκα σας, είστε και ευπαθής (Video)

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από την ατάκα του πρωθυπουργού προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2021.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε σε σημείο να εξοργίσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της Βουλής, κάνοντας αναφορά για τη Συμφωνία των Πρεσπών (την οποία προεκλογικά… απέτασσε και πλέον κάνει αναφορές ακόμα και για τη… συνεισφορά της κυβέρνησής του), με τον Νίκο Φίλη να αντιδρά με τη σειρά του.

Ο πρωθυπουργός απάντησε στον Νίκο Φίλη με άκρως υποτιμητικό τρόπο, δίχως ντροπή, καλώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να φορέσει τη μάσκα του γιατί «είναι και ευπαθής»

Η απάντηση Μητσοτάκη σε Φίλη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον Νίκο Φίλη στο γραφείο του στη Βουλή προκειμένου να απολογηθεί σχετικά με τον χαρακτηρισμό «ευπαθής», σημειώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση προσωπικής προσβολής.

Φίλης: «Ατυχής η ειρωνική αναφορά του πρωθυπουργού»

«Η ειρωνική αναφορά του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, ότι ανήκω σε «ευπαθή ομάδα και κινδυνεύω», υπήρξε ατυχής. Εξέπεμψε ένα δημόσιο ήθος που προσβάλλει όχι εμένα προσωπικά αλλά, κυρίως, χιλιάδες συμπολίτες μας που κάποια στιγμή της ζωής τους είχαν την ατυχία να αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό άλλωστε εξήγησα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, όταν μετά το τέλος της συνεδρίασης, αισθάνθηκε την ανάγκη να μου δώσει προσωπικά εξηγήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά για το συμβάν ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter