Αθλιότητες Χειμωνά: Υποχρεωτική στείρωση των συριζαίων – Οι αναρτήσεις μίσους σε όποιον διαφωνεί με τη… διάνοιά του

Αθλιότητες Χειμωνά: Υποχρεωτική στείρωση των συριζαίων – Οι αναρτήσεις μίσους σε όποιον διαφωνεί με τη… διάνοιά του

Αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει η αρχική ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά όπου με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς πρότεινε την στείρωση των συριζαίων.  Προφανώς η αρχική του έμπνευση του άρεσε και συνέχισε τις αναρτήσεις του…

«Η υποχρεωτική στείρωση των κατοικίδιων είναι ένα μέτρο προς την σωστή κατεύθυνση. Το καλύτερο θα ήταν ωστόσο να γινόταν υποχρεωτική η στείρωση των συριζαίων».

Λίγο αργότερα ωστόσο προχωράει το χιούμορ…

Τι σας νοιάζει, ωρέ συριζαίοι, που είπα πως πρέπει να σας στειρώνουν; Έχετε δηλαδή την εντύπωση πως τα παιδιά που ήδη έχετε είναι δικά σας;

Η συζήτηση γίνεται πιο “ερωτική”

Είχα καιρό να ξεκωλιάσω τα συριζάκια. Θα ήταν ψέματα να πω πως δεν μου είχε λείψει.

Προτείνει μάλιστα όσοι διαφωνούν να φύγουν από τα δύο προφίλ του

ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ (Και από εκείνο του Tom)

και προσθέτει:

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ-ΤΟΝ-ΧΕΙΜΩΝΆ DAY

Είναι ξεκάθαρο πως ανάμεσα στους 5000 και πλέον φίλους μου υπάρχουν και πολλοί που δε με γουστάρουν. Που με θεωρούν χυδαίο, σεξιστή, φασίστα, αντικομμουνιστή, ανάξιο γόνο κλπ κλπ. Οι άνθρωποι αυτοί δεν εμφανίζονται ποτέ και με κανέναν τρόπο στον “τοίχο” μου είτε επειδή με σιχαίνονται είτε επειδή δεν θέλουν να διαπιστώσουν τα συντρόφια τους πως δεν με σιχαίνονται- το ίδιο κάνει. Δε με διαγράφουν δε είτε από ευγένεια είτε για λόγους p.r. είτε γιατί φοβούνται ενδεχόμενη αντίδρασή μου. Σήμερα λοιπόν τους δίνω τη μεγάλη ευκαιρία: Όσοι δε με πάτε φυγΈτε τώρα από το προφίλ μου! Και την ώρα σας δεν θα χάνετε και εγώ θα απελευθερώσω κάποιες θέσεις στο προφίλ μου ώστε να εντάξω σε αυτό κάποιες εκπάγλου καλλονής βίζιτες από χώρες της αλλοδαπής. Εμπρός! Μαρς!

Πολιτική θέση: Γιαούρτια και ξύλο σε όσους συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Να πούμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Οποίος από το Κιν. Αλ συνεργαστεί με οποιονδήποτε τρόπο με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχει την ίδια αντιμετώπιση που είχε το 2011 από τους συριζαιους: Γιαούρτια και ξύλο. Να φρεσκαρουν λίγο τη μνήμη τους βρε παιδί μου.

Βέβαια αν και είναι δεν είναι σαφές το «μαύρο χιούμορ», ίσως και κατάμαυρο, ο Θανασης Χειμωνάς επανήλθε λόγω αντιδράσεων, αυτή τη φορά για να απαντήσει στον Νίκο Άγκο, ο οποίος έγραψε πως πρέπει να διωχθεί ποινικά βάσει του αντιρατσιστικού νόμου, όπου δεν φείδεται σκληρών εκφράσεων.

Καταλήγει ωστόσο σε μια αντικυβερνητική κορώνα: «Να τους θυμόμαστε όταν πέσει το βρομοκαθεστώς τους. Να μην τους ξεχάσουμε ποτέ»

Τι λέει στη δεύτερη ανάρτησή του:

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκο Αγκο γράφει πως πρέπει να διωχθώ ποινικά βάσει του αντιρατσιστικού νόμου επειδή έγραψα χιουμοριστικά με αφορμή τα υπέροχο νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα κατοικίδια πως οι συριζαίοι πρέπει να στειρώνονται . Μπορεί να έχει και δίκιο. Θα σας πως όμως μια ιστορία για τον κύριο Άγκο. Πριν μερικά χρόνια που λέτε είχα καλή σχέση μαζί του (ήταν και ΠΑΣΟΚ τότε, δεν είχε ανακαλύψει τις χάρες του ΣΥΡΙΖΑ). Μη φανταστείτε, μια-δυο φορές τον είχα δει στη ζωή μου αλλά τεσπα…

Εκείνη την εποχή λοιπόν ο Άγκο κινδύνευε να απελαθεί από την Ελλάδα. Είχα κάνει μεγάλο αγώνα για να αποτρέψω μια τέτοια εξέλιξη, μεσολαβώντας προσωπικά στον Βαγγέλη Βενιζέλο που ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και που τελικά έκανε και επίσημη δήλωση υπέρ του.

Ένα όμορφο σούρουπο χτυπάει το κινητό μου. Ο Άγκο. Άρχισε να μου κλαίγεται πως δεν είχε λεφτά. Πως κινδύνευε να απελαθεί και τι θα έκανε μετά; Για να μην σας πολυλογώ μου ζήτησε (επαναλαμβάνω πως τον είχα δει δυο-τρεις φορές στη ζωή μου, δεν ήμασταν κολλητάρια) το ευτελές ποσό των εκατό ευρώ..Δε θυμάμαι ακριβώς με ποια δικαιολογία αλλά εγώ ο μαλακας το έδωσα. Του το κατέθεσα μάλιστα στον λογαριασμό του στην τράπεζα. Δυο-τρεις μέρες μετά ο κύριος Άγκο, με το κατοστάρικό μου και πιθανότατα τα κατοστάρικα πολλών άλλων ηλιθίων σαν και μένα, την έκανε για Σουηδία. Από όπου σήμερα με αποκαλεί ρατσιστή και ζητάει την ποινική μου δίωξη. Αυτοί είναι. Να τους θυμόμαστε όταν πέσει το βρoμοκαθεστώς τους. Να μην τους ξεχάσουμε ποτέ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter