Αθλιότητα Κυρανάκη σε Τζάκρη – ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή» (Video)

Αθλιότητα Κυρανάκη σε Τζάκρη – ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή» (Video)

Ελλείψει επιχειρημάτων, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης επέλεξε να στραφεί κατά της Θεοδώρας Τζάκρη με άθλιους χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντάς την «γελοία» κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Attica το βράδυ της Δευτέρας.

Όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στον κατώτατο μισθό, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έχασε φανερά την ψυχραιμία του χαρακτηρίζοντας ως «γελοία και θλιβερή» τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την παρέμβαση του παρουσιαστή, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κάλεσε τον «γαλάζιο» βουλευτή να πάρει πίσω τους χαρακτηρισμούς.

«Κύριε Κυρανάκη, να πάρετε πίσω τον χαρακτηρισμό, το γελοία, είναι ανεπίτρεπτο. Να το πάρετε πίσω, είστε προσβλητικός», είπε ο παρουσιαστής, με τον βουλευτή να απαντά. «Τι να πάρω πίσω, είναι γελοία. Είστε γελοία»

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να απομακρύνει τον Κυρανάκη από τον δημόσιο διάλογο

Η αξιωματική αντιπολίτευση πήρε θέση για τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, καλώντας τον πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει «τον αμετανόητο υβριστή βουλευτή».

Αναλυτικά:

«Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδώρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό. Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter