Αθλιότητα Κυρανάκη σε Τζάκρη – ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή» (Video)

Ελλείψει επιχειρημάτων, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης επέλεξε να στραφεί κατά της Θεοδώρας Τζάκρη με άθλιους χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντάς την «γελοία» κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Attica το βράδυ της Δευτέρας.

Όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στον κατώτατο μισθό, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έχασε φανερά την ψυχραιμία του χαρακτηρίζοντας ως «γελοία και θλιβερή» τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την παρέμβαση του παρουσιαστή, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κάλεσε τον «γαλάζιο» βουλευτή να πάρει πίσω τους χαρακτηρισμούς.

«Κύριε Κυρανάκη, να πάρετε πίσω τον χαρακτηρισμό, το γελοία, είναι ανεπίτρεπτο. Να το πάρετε πίσω, είστε προσβλητικός», είπε ο παρουσιαστής, με τον βουλευτή να απαντά. «Τι να πάρω πίσω, είναι γελοία. Είστε γελοία»

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να απομακρύνει τον Κυρανάκη από τον δημόσιο διάλογο

Η αξιωματική αντιπολίτευση πήρε θέση για τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, καλώντας τον πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει «τον αμετανόητο υβριστή βουλευτή».

Αναλυτικά:

«Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδώρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό. Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης».