Αθλιότητα Μπαλάσκα: Δίνει οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους «Είναι βλάκας, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή»

Αθλιότητα Μπαλάσκα: Δίνει οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους «Είναι βλάκας, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή»

Με μια άθλια κυνική δήλωση που θα μπορούσε να αποτελεί και οδηγό για κάθε επίδοξο γυναικοκτόνο, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας το πρωί στο MEGA έδειξε πως ενδιαφέρεται περισσότερο για το άλλοθι και τα ελαφρυντικά που θα μπορούσαν να αναγνωριστούν στον 32χρονο και τον κάθε επίδοξο δολοφόνο παρά για την ουσία της υπόθεσης.

«Δείχνει ότι είναι βλάκας», είπε χαρακτηριστικά και αυτό γιατί κατά τον ίδιο, αν υποστήριζε άμεσα, «κείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά ‘χασε και “τρελάθηκε” … αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή … θα πήγαινε “εν βρασμώ ψυχής” σε οικογενειακό καυγά, “χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή”, “δε λειτουργούσα εγώ”, με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;», όπως εκτίμησε.

«Είναι νέο παιδί» συνέχισε παροτρύνοντας επί της ουσίας τους μελλοντικούς γυναικοκτόνους να επικαλεστούν πως το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ ώστε σε λίγα χρόνια να είναι και πάλι ελεύθεροι. Εν ολίγοις, τα επιχειρήματα του ίδιου του εκπροσώπου της αστυνομίας αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο εγχειρίδιο για όποιον θέλει να δολοφονήσει μια γυναίκα και στη συνέχεια να γλιτώσει με μερικά μόνο χρονάκια.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις αθλιότητες του κυρίου Μπαλάσκα. Με ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικα:

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με “4-5 χρόνια φυλακή” με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά» σχολίασε η αξιωματική νατιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέληξε: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

Χαμός στο twitter

Έντονες ήταν και οι αντιδράσεις των χρηστών του twitter

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter