Αθλητές της χρονιάς: «Νταμπλ» για Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη, Εθνική πόλο

Αθλητές της χρονιάς: «Νταμπλ» για Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη, Εθνική πόλο
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο πρωταθλητής Κόσμου στο άλμα εις μήκος Μίλτος Τεντόγλου, η χάλκινη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στα 35 χλμ βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η δεύτερη στον Κόσμο Εθνική Ανδρών Πόλο κατέκτησαν τα βραβεία των αθλητικών συντακτών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην ετήσια ψηφοφορία για τους κορυφαίους του 2022.

Ο Θοδωρής Βλάχος της εθνικής πόλο αναδείχθηκε Προπονητής της Χρονιάς.

Τον ασυναγώνιστο Τεντόγλου ακολούθησαν στην ψηφοφορία οι Λευτέρης Πετρούνιας, Στέφανος Ντούσκος και οι Μάκης Μίτας, Εμμανουήλ Καραλής, Γιάννης Φουντούλης, Τάσος Δουβίκας, Μάνος Ζερδεβάς.

Πίσω από την τριάδα των Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, Άννας Κορακάκη, Άννας Ντουντουνάκη ψηφίστηκαν οι Ελίνα Τζένγκο, Μαρία Σάκκαρη, Ιόλη Μυτιληναίου.

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Στις ομάδες, πίσω από την Εθνική ανδρών πόλο ακολούθησαν το μπάσκετ του Ολυμπιακού, το ποδόσφαιρο της ΑΕΚ, το πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης και το βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Στους προπονητές, τον Θοδωρή Βλάχο ακολούθησαν οι Γιώργος Πομάσκι, Γιώργος Μπαρτζώκας, Ματίας Αλμέιδα, Ευάγγελος Δουδέσης, Τάσος Κορακάκης.

Ο Σύνδεσμος των αθλητικών συντακτών βράβευσε επίσης μεταξύ άλλων τον Νίκο Γκάλη και τον Αντώνη Αντωνιάδη, ενώ ανακήρυξε τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ Γιάννη Παπαστεφανάκη «πρεσβευτή φιλίας» για το έτος 2024.
Το «γκαλά» των κορυφαίων αθλητών διοργανώθηκε από τον ΠΣΑΤ για 70ή χρονιά. Η γιορτή έγινε στο Μέγαρο Μουσικής.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter