Άθλος του Αρη 2-2 με ανατροπή και δέκα παίκτες στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο

Άθλος του Αρη 2-2 με ανατροπή και δέκα παίκτες στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο

Σε ένα ματς θρίλερ σήμερα (5/12) στο Περιστέρι για την 11η αγωνιστική της Super League ο Ατρόμητος ξεκίνησε για θριαμβευτική νίκη αλλά ο Αρης ήταν εκείνος που πέτυχε άθλο, αφού αν και με δέκα παίκτες κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος του 2-0 και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τον αντίπαλο του….

Το παιχνίδι ήταν αρκετά γρήγορο στο πρώτο μέρος με τον Ατρόμητο να είναι εκείνος που βρήκε δίχτυα στο 37’ όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ροζ (πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε) που εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος κι έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος ο Αρης προσπάθησε να βγει μπροστά για την ισοφάριση αλλά με παίκτη λιγότερο ήταν πολύ δύσκολο. Μάλιστα δέχθηκε πολύ γρήγορα και δεύτερο γκολ μετά από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Μουνίθ στο 51’ (2-0). Κι ενώ όλα έδειχναν πως τα πάντα τελείωσαν ο Αρης… αναστήθηκε! Και αφού στο 61’ μείωσε με κοντινό σουτ του Κάτσε που μόλις είχε περάσει στο ματς (2-1).

Το γκολ άλλαξε τη ψυχολογία των δύο ομάδων και στο τελευταίο τέταρτο ο Αρης πέρασε για τα καλά μπροστά προκειμένου να βρεί το γκολ τη ισοφάρισης απέναντι τον πανικοβλημένο Ατρόμητο. Και το βρήκε στο 82’ με τον Σάσα (η φάση ελέγχθηκε για οφσάιντ από το VAR) για το 2-2!

O διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ροζ (δύο), Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Χαρίση, Ρισβάνη και στον τεχνικό διευθυντή του Άρη Δ. Νιαρχάκο που καθόταν στον πάγκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς (72’ Κιβρακίδης), Νάτσος, Χαρίσης (86’ Μάτιτς), Μουνίθ (72’ Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού, Μανούσος (72’ Κωτσόπουλος).

ΑΡΗΣ Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Γκανέα (60’ Κάτσε), Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (42’ Μπεναλουάν), Γκαρσία (60’ Σίλβα), Μπερτόγλιο (75’ Μαντσίνι), Μάνος (72’ Λόπεθ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter