Αθώος ο Κέβιν Σπέισι για όλες τις κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων στη Βρετανία

Αθώος ο Κέβιν Σπέισι για όλες τις κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων στη Βρετανία

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες περί σεξουαλικών αδικημάτων σε δίκη που λαμβάνει χώρα στο δικαστήριο Southwark Crown στο Λονδίνο.

Πρόκειται για εννέα κατηγορίες περί σεξουαλικών αδικημάτων τα οποία καταγγέλθηκαν από τέσσερις άνδρες την περίοδο 2001 – 2013.

Ο Κέβιν Σπέισι αντιμετώπιζε συνολικά 12 κατηγορίες στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, οι οποίες αφορούν σεξουαλική επίθεση, άσεμνη συμπεριφορά αλλά και πρόκληση σε σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση.

Μετά την αθώωσή του για όλες τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί, ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι δήλωσε ότι αισθάνεται ευγνωμοσύνη και «ταπεινότητα» για την ετυμηγορία.

«Φαντάζομαι ότι πολλοί από εσάς κατανοούν ότι θα πρέπει να επεξεργαστώ πολλά πράγματα έπειτα από αυτό που συνέβη σήμερα», είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το δικαστήριο. «Ευγνωμονώ τους ενόρκους που αφιέρωσαν χρόνο για να μελετήσουν όλες τις αποδείξεις και τα γεγονότα προτού να πάρουν την απόφασή τους. Αποδέχομαι με ταπεινότητα την ετυμηγορία», είπε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter