Αθώος και πάλι ο Κώστας Βαξεβάνης σε δίκη με μηνυτή τον Ανδρέα Βγενόπουλο

Αθώος και πάλι ο Κώστας Βαξεβάνης σε δίκη με μηνυτή τον Ανδρέα Βγενόπουλο

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε για ακόμη μια φορά ο Κώστας Βαξεβάνης σε δίκη με μηνυτή τον θανόντα Ανδρέα Βγενόπουλο.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε αθώο το δημοσιογράφο για όλα όσα τον κατηγορούσε σε μια από τις πολλές μηνύσεις που είχε καταθέσει εις βάρος του ο Ανδρέας Βγενόπουλος, χαρακτηρίζοντας πέρα ως πέρα αληθή τις αποκαλύψεις και τα δημοσιεύματα του HOTDOC.

Ως εκ τούτου, το Δικαστήριο έκρινε πως τα όσα έγραφε στα ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος σε σχέση με τη δραστηριότητά του Ανδρέα Βγενόπουλου στη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου, την επακόλουθη κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας αλλά και το γεγονός πως χρησιμοποιούσε την τράπεζα ως κουμπαρά για να δανειοδοτεί φίλους επιχειρηματίες και συνδεδεμένες επιχειρήσεις είναι αληθή και πραγματικά.

Υπενθυμίζεται πως το Σεπτέμβριο του 2016 ο Κώστας Βαξεβάνης αλλά και ο δημοσιογράφος Γιάννης Συμεωνίδης αθωώθηκαν για όλα τα σκέλη του κατηγορητηρίου σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε καταθέσει εις βάρος τους ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Το τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθήνας αθώωσε ομόφωνα τους δημοσιογράφους κρίνοντας αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς του Βγενόπουλου για δήθεν συκοφαντία από τις αποκαλύψεις του HOTDOC αναφορικά με τη δραστηριότητά του στη Λαϊκή Τράπεζα και την επακόλουθη κατάρρευση της κυπριακής Οικονομίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter