Αθώος του αίματος ο Δημητριάδης

Αθώος του αίματος ο Δημητριάδης

Κάποια πουλάκια στο Μαξίμου κελαηδούν (γιατί, αλήθεια;) ότι δεν υπήρξε εμπλοκή του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη στη διαχείριση του σκανδάλου Μενδώνη – Λιγνάδη. Μπορεί ο συγκεκριμένος να πήγε στη σύσκεψη του Σαββάτου για το θέμα λέγοντας ξερά ότι «εδώ έγινε μ…α», αλλά τις τελικές αποφάσεις τις έλαβε ο Γεραπετρίτης. Και ο τελευταίος δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του στο Μαξίμου. Πληρώνει τα μπρος πίσω στην υπόθεση. Δεν είναι και λίγο πράγμα να βάζεις τον Ταραντίλη τη μια ημέρα να λέει ότι ο Λιγνάδης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και λίγες ημέρες μετά να αλλάζεις γραμμή και να λες ότι ζητήθηκε η παραίτησή του.

Συνάντηση Θεοδωρικάκου – Μαρέβας

Ο Doctor σας αποκαλύπτει σήμερα ότι παραμονή του τελευταίου ανασχηματισμού ο πρώην πλέον υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με τη Μαρέβα ΓκραμπόφσκιΜητσοτάκη στο σπίτι του πρωθυπουργού στον Λυκαβηττό. Το τι ειπώθηκε σε αυτήν τη συνάντηση δεν το έμαθα ποτέ, αλλά έμαθα ότι η συνάντηση έκανε έξαλλο τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη. Οχι πως έχει πλέον κάποια σημασία, αλλά στην πολιτική για να βρεις την τελική εικόνα πρέπει να τοποθετείς τα κομμάτια του παζλ στη σωστή σειρά.

Εκλιπαρεί για μια φωτογραφία

Το τελευταίο που θα σας αποκαλύψει σήμερα από το Μαξίμου ο Doctor είναι ότι ο πρωθυπουργός «καίγεται» για μια συνάντηση με τον νέο πλανητάρχη Τζο Μπάιντεν ώστε να την προσθέσει στη φαρέτρα του μαζί με το τέλος της πανδημίας (όταν με το καλό έρθει) και με τα ευρώ του Ταμείου Ανάπτυξης (όταν έρθουν κι αυτά). Σήμερα πάντως το timing δεν είναι καθόλου καλό για τον Μητσοτάκη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η νέα ηγεσία του Λευκού Οίκου δεν θέλει με τίποτε να διαταράξει σε τέτοιο βαθμό τις ισορροπίες στο Αιγαίο, αφού για τον Ερντογάν δεν σηκώνει ούτε το τηλέφωνο και στη γειτονική χώρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για μεροληπτική στήριξη της Ελλάδας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter