Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ατόπημα της ΕΛ.ΑΣ: ΄Έστησε κουβούκλιο σε ράμπα ΑμΕΑ

Ατόπημα; Θα μπορούσε να είναι ένας ήπιος χαρακτηρισμός για τον εγκέφαλο που αποφάσισε να στήσει το κουβούκλιο της Αστυνομίας σε ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Χωρίς κανέναν σεβασμό, οι αρμόδιοι αποφάνθηκαν ότι το καταλληλότερο σημείο για να στηθεί το κουβούκλιο στο οποίο θα κάνουν βάρδια αστυνομικοί έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ράμπα του πεζοδρομίου μέσω της οποίας έχουν πρόσβαση σε αυτό άτομα με κινητικά προβλήματα. 

Η επίθεση με μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αφορμή για την απόφαση τοποθέτησης ειδικής φρουράς έξω από το κτίριο. Και μέχρι εδώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Σε τόσο μεγάλο πεζοδρόμιο πάντως είναι προφανές ότι θα μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερο σημείο. Εκτός αν - ας ελπίσουμε - ότι θα πάει συνεργείο του Δήμου να κάνει νέα ράμπα σε άλλο σημείο. Μέχρι τότε "απολαύστε" τις φωτογραφίες που δείχνουν ότι για κάποιους ...κάποιοι πολίτες είναι "ανύπαρκτοι"!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.