Ατρόμητος – Αρης 2-2, διαφήμιση για το ποδόσφαιρο…

Ατρόμητος – Αρης 2-2, διαφήμιση για το ποδόσφαιρο…

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι έγινε σήμερα (8/12) στο Περιστέρι, όπου Ατρόμητος και Αρης μετά από αγώνα-θρίλερ μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (2-2) στην 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρώην προπονητής του Αρη, Σάββας Παντελίδης, κάθισε σήμερα πρώτη φορά στον πάγκο του Ατρομήτου και λίγο έλειψε να νικήσει την πρώην ομάδα του που με τον διάδοχο του Παντελίδη στον δικό της πάγκο, τον Γερμανό Ενινγκ, είναι αήττητος σε έξι παιχνίδια με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 24’ με απίθανο γυριστό σουτ του Βέλλιου αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπρούνο Γκάμα μετά από εντυπωσιακό συνδυασμό με τον Φετφατζίδη ισοφάρισε 1-1.

Στο β’ μέρος οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς οδεύει στην ισοπαλία με 1-1, ήρθε το τελευταίο δεκάλεπτο να κάνει το ματς θρίλερ. Στο 86’ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανούσου από τον Μπα. Το εκτέλεσε ο παθών κι έγραψε το 2-1. Όμως ο Αρης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ισοφάρισε στο 93’

Με τρομερή ατομική προσπάθεια και πλασέ του κορυφαίου του αγώνα, Γιάννη Φετφατζίδη!

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κιτρίνισε τους Μπα και Χαρίση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα, Μπαένα (63’ Μάντσον), Χαρίσης, Ανδρούτσος (77’ Γιακουμάκης), Ενσικουλού (55’ Ουγκράι), Μανούσος, Βέλλιος

ΑΡΗΣ: Έμαν, Σάσα, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν, Μπα (89’ Μαρτίνεθ), Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (46’ Μαντσίνι), Γκάμα (82’ Τόνσο), Λάρσον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter