Ατρόμητος: Λύγισε την ΑΕΚ 1-0, αποβλήθηκε ο Μάνταλος στο 39’

Ατρόμητος: Λύγισε την ΑΕΚ 1-0, αποβλήθηκε ο Μάνταλος στο 39’

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο του «τρίποντο» στο πρωτάθλημα επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-0, η οποία δεν έβγαλε αντίδραση μετά την αποβολή του Πέτρου Μάνταλου στο 39’ κι ενώ ήταν ήδη πίσω στο σκορ.

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο του «τρίποντο» στο πρωτάθλημα επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-0, η οποία δεν έβγαλε αντίδραση μετά την αποβολή του Πέτρου Μάνταλου στο 39’ κι ενώ ήταν ήδη πίσω στο σκορ.Η Ενωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Μόλις στο 2’ ο Μάνταλος βρέθηκε στο ύψος της περιοχής, σούταρε αλλά ο Γιαννιώτης έπεσε και έδιωξε. Στο 6’ χάθηκε η πρώτη κλασική ευκαιρία. Ο Λόπες βρήκε τον Λιβάγια στην αντίπαλη περιοχή, αλλά με προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 15’ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Γκαρσία από τον Κρίστισιτς και ο Μ. Καρέρα προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Μάνταλος πήγε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Λιβάγια δεξιά με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Στη μεσαία γραμμή, ο Σιμόες έπαιζε στο “6” με τους Σάκχοφ-Κρίστισιτς εσωτερικούς χαφ.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, μετά το 20λεπτο, και το γκολ που έκρινε το «τρίποντο» σημειώθηκε στο 24’. Ο Γκάλο εκτέλεσε κόρνερ και ο Γούτας με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Τσιντώτα (1-0).

Στο 38’ ο Χαρίσης έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ για τους Περιστεριώτες, αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο το σουτ. Στο επόμενο λεπτό η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες. Ο Μάνταλος σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Κιβρακίδη, βρήκε τον αντίπαλο του με τις τάπες στο στήθος και αποβλήθηκε.

Στο 49’ ο Ατρόμητος έχασε κι άλλη ευκαιρία. Ο Κωτσόπουλος κέρδισε τις μονομαχίες από Λόπες και Τσιγκρίνσκι, έκανε το σουτ από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν για ένα δεύτερο γκολ και στο 71’ ο Γιακουμάκης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Τσιντώτας μπλόκαρε την μπάλα.

O Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας) απέβαλε σωστά τον Μάνταλο και έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάλομον, Γούτα, Λόπες, Κρίστισιτς.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Ρισβάνης, Γκάλο, Νάτσος, Κιβρακίδης, Χαρίσης (80’ Ούμπιδες), Σάλομον (46’ Μπουσούλατζιτς), Ενσικουλού (66’ Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (82’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος (65’ Γιακουμάκης).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (66’ Χνιντ), Λόπες (93’ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμόες (66’ Ολιβέιρα), Σάκχοφ, Μάνταλος, Γκαρσία (15’ Κρίστισιτς), Λιβάγια, Ανσαριφάρντ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter