Ατρόμητος: Με υπομονή για την πρόκριση

Ατρόμητος: Με υπομονή για την πρόκριση

Τη μισή δουλειά ο Ατρόμητος την έκανε το πρώτο παιχνίδι στη Πολωνία απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας, όπου απέσπασε 0-0.

Σήμερα στο Περιστέρι (14/8, 19.00, ΕΡΤ Sports) καλείται αυτή την δουλειά να την ολοκληρώσει με επιτυχία ώστε να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης από το γ’ προκριματικό γύρο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ…

«Με την ίδια φιλοσοφία αλλά με πιο επιθετική τακτική γιατί πρέπει πάση θυσία να σκοράρουμε για να προκριθούμε» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου, που θα στερηθεί εκ νέου τις υπηρεσίες του τραυματία Κυριάκου Κιβρακίδη αλλά έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο ότι έχει όλους τους άλλους παίκτες στη διάθεση του.

Ο Ατρόμητος θα κοιτάξει πρώτα από όλα να μην δεχθεί γκολ (κάτι που θα δυσκολέψει αφάνταστα την υπόθεση πρόκριση) και με πολύ υπομονή να ψάξει το γκολ που θα του δώσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Ο Αναστασίου προτίθεται να παρατάξει τον Ατρόμητο με τους Μέγερι, Νάτσο, Κατράνη, Γούτα, Ρισβάνη, Μάντσον, Ουγκράι, Χαρίση, Ούμπιδες, Μανούσο και Βέλλιο. Στην αποστολή συμπληρώνουν οι Θεοδωράκης, Ταλόχα, Γιακουμάκης, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς, Καχίλα, Ρόσα, Νταβιώτης και Στρούγγης.

Οι Πολωνοί

«Το 0-0 δεν είναι αποτέλεσμα που θέλαμε στο πρώτο παιχνίδι. Περιμένουμε άλλο παιχνίδι εδώ ξέρουμε πως ο Ατρόμητος μπορεί να παίξει καλύτερα» λέει ο προπονητής της Λέγκια, Αλεκσάνταρ Βούκοβιτς και συμπληρώνει πως «ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα απόψε όμως θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και ότι βγει. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα κι αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε». Όμως πέρα από τον Ατρόμητο, τον Πολωνό τεχνικό απασχολεί και η ζέστη της Αθήνας: «Εχουμε ζέστη και στην Πολωνία αυτή την εποχή. Όχι όμως σαν την Ελλάδα, αλλά έχει ζέστη. Ελπίζω να μη μας επηρεάσει η θερμοκρασία…»

Διαιτητής έχει οριστεί από την UEFA ο 42χρονος Ολλανδός Μπας Νιχάους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter