Ατρόμητος: Πέρασε από τα Γιάννινα, 1-0 τον ΠΑΣ

Ατρόμητος: Πέρασε από τα Γιάννινα, 1-0 τον ΠΑΣ

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες του για πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα του αγώνα σημείωσε στο 5’ ο Αγκάγιεφ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες, αλλά τους σταμάτησε ο 20χρονος γκολκίπερ Χρ. Μανδάς.

«Μας έλειψε σίγουρα το γκολ, είναι θάνατος να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο μετά από εμβόλιμη αγωνιστική. Στο πρώτο μέρος βγάλαμε φάσεις αλλά δε σκοράραμε, στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε και είχαμε τύχη που δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ. Κρατάμε το πάθος, αλλά ένα ατομικό λάθος μας κόστισε», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης.

Ευκαιρίες έχασε και ο Ατρόμητος, ο οποίος είχε δοκάρι με τον Ούμπιδες στο 71’.

Ο Βάτσιος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λιάσο, Κάργα,

Εντομβόνγι, Γούτα, Σάλομον.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Πήλιος, Οικονομόπουλος (63′ Σάλιακας), Κάργας, Λιάσος (46′ Ελευθεριάδης), Κάστρο (83′ Νάουμετς), Καρτάλης, Μπρένερ (62′ Παμλίδης), Λέο (83′ Μιλιτσεάνου), Κρίζμαν.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Νάτσος, Γούτας, Γκαλβαό, Τομάσεβιτς (90+1′ Στρούγγης), Ούμπιδες (90+4′ Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης, Αγκάγιεφ (60′ Γιακουμάκης), Ραμπέλο (90+2′ Νταβιώτης), Εντομβόνγι (46′ Μάτιτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter