Ατρόμητος: Σε «καραντίνα» ο Ουάρντα

Ατρόμητος: Σε «καραντίνα» ο Ουάρντα

Σε «καραντίνα» μπήκε με απόφαση της διοίκησης του Ατρόμητου, ο Αμρ Ουάρντα για την κάκιστη συμπεριφορά τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την λήξη του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Με την απόφαση αυτή, ο Αιγύπτιος επιθετικός θα προπονείται μόνος του μέχρι νεωτέρας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες της ομάδας μας μετά το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας σε πισίνα και SPA και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Μετά τα χθεσινά γεγονότα έπειτα από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου ο Αμρ Ουάρντα τελεί υπό τιμωρία και θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από αυτές της ομάδας. Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση”.

Όμως πέρα από την ΠΑΕ κατά του Ουάρντα (αγωνίζεται στον Ατρόμητο δανεικός από τον ΠΑΟΚ) πνέουν μένεα και οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι περνούν τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή γενεές δεκατέσσερις στα social media του συλλόγου. Ο Ουάρντα κατά την αντικατάστασή του στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι ενώ αποδοκιμαζόταν “απάντησε” με τρόπο που παρέπεμπε στην κατάκτηση των δύο διαδοχικών Κυπέλλων από την ομάδα στην οποία ανήκει δηλαδή τον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Εκτός εαυτού πια, άρχισε να βρίζει τον κόσμο κι ενώ οι άνθρωποι του Ατρομήτου προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τον σταματήσουν. Σα να μην έφθανε αυτό αργά το βράδυ ο Ουάρντα «ανέβασε» στο Instagram χυδαίο μήνυμα που κατέβασε στη συνέχεια, αλλά το κακό είχε γίνει, καθώς προκάλεσε την έκρηξη και των φίλων της ομάδας του. Μερικά από τα μηνύματα των οπαδών τους έγραφαν:

-«Οταν δικός σου παίκτης σε κάνει on camera περίγελο σε όλο το κόσμο….και μαυρίζει την ιστορία σου ανεπανόρθωτα… διακοπή συμβολαίου ΤΩΡΑ»

-«Ουαρντα αν δεν σε τελειωσει η διοικηση θα σε τελειωσουμε ΕΜΕΙΣ..αρκετα..ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter