Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-5: Σαρωτική με χατ τρικ του Πόνσε

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-5: Σαρωτική με χατ τρικ του Πόνσε

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή σήμερα (21/1) στο Περιστέρι καθώς με χατ-τρικ του Πόνσε συνέτριψε 5-0 τον Ατρόμητο στην 19η αγωνιστική της Super League.

Ο «δικέφαλος» μπήκε φουριόζος στο ματς αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Πήλιος έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη του Ασεβέδο, ο Πόνσε προχώρησε και με το αριστερό εκτέλεσε τον Τσιντώτα για το 0-1. Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο γήπεδο και αφού στο 5’ είχε δοκάρι σε σουτ του Γιόνσον στο 16’ έκανε και το 0-2, όταν μετά από γύρισμα του Γκατσίνοβιτς ο Πόνσε με προβολή έγραψε το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Οι ισχυροί άνεμοι πάντως, δυσκόλευαν πολλές φορές τις κινήσεις των παικτών αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον «δικέφαλο» να κάνει και το 0-3 στο 35’. Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Βίντα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και ο Κάλενς με πλασέ το 0-3. Αυτό ήταν το γκολ νο 17 από στατική φάση φέτος για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Ατρόμητος είχε μια καλή ευκαιρία να μειώσει στο 42’ αλλά το σουτ του Βαλένσια απέκρουσε ο Στάνκοβιτς.

Στο 58’ ο Πόνσε έφτασε σε χατ-τρικ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 όταν ο Ρότα έκανε το γύρισμα στη περιοχή, ο Πόνσε πλάσαρε, απέκρουσε ο Τσιντώτας και στο ριμπάουντ ο Πόνσε την έστειλε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι πέταξαν λευκή πετσέτα και στο 67’ ήταν σειρά του Γιόνσον να χριστεί σκόρερ. Ο Πήλιος εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιόνσον πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-5).

Όπως ήταν φυσικό η ΑΕΚ μετά το 70 έριξε τον ρυθμό και ο Ατρόμητος μπόρεσε να απειλήσει στο 73’ με το σουτ του Αντζιέλσκι που έδιωξε εντυπωσιακά ο Στάνκοβιτς σε κόρνερ.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου «κιτρίνισε» τους Βίντα, Πισάρο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Ντε Μποκ (63’ Αθανασίου), Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Κιβρακίδης (46’ Τσακμάκης), Κούντε (46’ Αντζιέλσκι), Γκονθάλεθ, Κουέν, Γιουμπιτάνα (63’ Ρομπάιγ), Βαλένσια (63’ Ντιρκς), Βέργος.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Ρότα, Γιόνσον, Πινέδα (68’ Φερνάντες), Γκατσίνοβιτς (73’ Πισάρο), Άμραμπατ (68’ Ελίασον), Τσούμπερ (73’ Φαν Φέερτ), Πόνσε (68’ Αραούχο).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter