Ατρόμητος – Αρης 0-2: Με φόρα από το Αγρίνιο…

Ατρόμητος – Αρης 0-2: Με φόρα από το Αγρίνιο…

Μετά τη νίκη του επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Αρης νίηκσε και στο περιστέρι τον Ατρόμητο (0-2) κι εδραιώθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με τους Περιστεριώτες να γνωρίζουν την 5η διαδοχική τους ήττα…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε φάσεις αλλά ο Αρης κατάφερε να προηγηθεί στο 33’ με πέναλτι (χέρι Κουέν) που εκτέλεσε εύστοχα ο Μορόν. Ο ατρόμητος απείλησε με σουτ του Κεσχρίντα και κεφαλιά του Τσακμάκη.

Στο 2ο μέρος η ομάδα του Μάντζιου «έσβησε» το ματς μην επιτρέποντας ούτε τελική στον Ατρόμητο που επιδόθηκε σε ρεσιτάλ από σέντρες. Και όχι μόνο αυτό αλλά στο 90’+4’ έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Νταρίντα που πήρε το ριμπάουντ από σουτ στο δοκάρι του Σαμόρα.

Ο διαιτητής Τσέτσιλας «κιτρίνισε» τους Καμαρά, Κεσχρίντα, Τσακμάκη, Ρομπάιγ, Βέλεθ, Γκαρθία, Σαβέριο, Νταρίντα.

ATPOMHTOΣ: Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούεν (84′ Bέργος), Κούντε, Έρλινγκμαρκ (56’ Βαλένσια), Ρομπάιγ (72’ Γιουμπιτάνα), Καμαρά, Αντζιέλσκι.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ (83’ Σαμόρα), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (83’ Ντουκουρέ), Μανού Γκαρθία (63’ Βερστράτε), Μπένετ (46’ Σαβέριο), Μορόν (70’ Ανσαριφάρντ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter