Ατρόμητος και Λαμία βολεύτηκαν στο «Χ» (0-0)

Ατρόμητος και Λαμία βολεύτηκαν στο «Χ» (0-0)

Ατρόμητος και Λαμία δεν… έκαναν ούτε φάση στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Περιστέρι και με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) βολεύτηκαν και οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα 1 και οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε αυτήν με το ενάμισι πόδι.

Η φάση που σημάδεψε το ματς έγινε στο 30’. Ο Γιαννιώτης έκανε λανθασμένη εκτίμηση και έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Με παρέμβαση του VAR ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι έπαιξαν για περίπου 60 λεπτά με 10 παίκτες. Μπόρεσαν όμως να μην χάσουν και έφτασαν τους 31 βαθμούς, ενώ η Λαμία έχει 32. Οι παίκτες της πανηγύρισαν στο τέλος του αγώνα και ο προπονητής τους Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε:

«Αυτός ο πανηγυρισμός λέει πολλά, γιατί δείχνει την οικογένεια που έγινε η Λαμία από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Αν δεν είχαμε λειτουργήσει ως οικογένεια στην καθημερινότητα μας, αυτό το διάστημα, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε. Όλος ο οργανισμός της Λαμίας πέτυχε αυτή την λειτουργία και τον στόχο της παραμονής. Και αν μη τι άλλο, είναι δύσκολο να επαναληφθεί».

Ο Γ. Παπαδόπουλος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Νταβιώτη, Προβυδάκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Σάλομον, Ούμπιδες, Νταβιώτης (56′ Νάτσος), Μανούσος, Ραμπέγιο (35′ Θεοδωράκης) και Γιακουμάκης (81′ Χριστοδουλόπουλος).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Προβυδάκης (72′ Βλάχος), Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (25′ λ.τρ. Γκούγκα), Ρόμανιτς (72′ λ.τρ. Πίτι), Ντέλετιτς, Βύντρα (61′ Βασιλακάκης) και Καραμάνος.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter