Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Ανετη νίκη για τους Περιστεριώτες, «βλέπουν» 6άδα

Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Ανετη νίκη για τους Περιστεριώτες, «βλέπουν» 6άδα
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ατρόμητος μπήκε με το… δεξί στο νέο έτος επικρατώντας εύκολα με 3-0 της Κηφισιάς που βρίσκεται καθηλωμένη στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας1. Στον αντίποδα οι Περιστεριώτες απέχουν τέσσερις βαθμούς από την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς επιδιώκοντας ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε το πάνω χέρι στην υπόθεση νίκη. Το γκολ ήρθε νωρίς, στο 8’ ,με τον Γιουμπιτάνα (1-0), ενώ μετά το 20’ η Κηφισιά ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεοφώτιστοι απείλησαν στο 47’ με τον Μπαρμπόσα και στο 49’ με τον Μασούρα, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Τσιντώτας.

Ο Ατρόμητος χωρίς να ρισκάρει πέτυχε το 2-0 στο 56’ με τον Κούεν. Στο 66’ ο Τσιντώτας απέκρουσε σουτ του Μπιφουμά και στο 78’ ο Βέργος νίκησε τον Αναγνωστόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

Ο διαιτητής Κ. Ανδριανός έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκονζάλεθ, Γιουμπιτάνα, Γκόμπελιτς, Αντερέγκεν, Παπασάββα, Τεττέη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονζάλεθ (76’ Ερλινγκμάρκ), Φριντγιόνσον (67’ Κούντε), Γιουμπιτάνα, Κουέν, Αντζιέλσκι (67’ Βέργος), Βαλένσια (76’ Τζοβάρας).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (63’ Μπιφουμά), Παπασάββας (77’ Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπόσα (85’ Κλωναρίδης), Αντερέγκεν, (63’ Ιλιεφ) Οζέγκοβιτς (77’ Τεττέη).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter