Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0: Ξύπνησαν στο 2ο ημίχρονο αλλά δεν έφτανε

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0: Ξύπνησαν στο 2ο ημίχρονο αλλά δεν έφτανε
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Μετά την ισοπαλία στον Βόλο ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς και στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (0-0) στην 15η αγωνιστική της Super League και έμεινε τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος δύσκολα μπορούσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρομήτου. Κυρίως γιατί έλειπε η κάθετη πάσα και η απρόβλεπτη κίνηση του Κώστα Φορτούνη αλλά και τα τρεξίματα του Μαντί Καμαρά (απών και ο Ελ Αραμπί). Ο Ατρόμητος (χωρίς Ασεβέδο, Κούντε, Αγκιμπού) από την πλευρά του με μαζική άμυνα προσπαθούσε να κλείνει τους διαδρόμους κι έψαχνε τις αντεπιθέσεις.

Στο β’ μέρος ο Καρβάλιο πέρασε στο ματς τον Γιόβετιτς και ο Ολυμπιακός βρήκε από νωρίς ρυθμό κι έγινε πολύ πιο δραστήριος. Ο Γιόβετιτς απείλησε στο 47’ όμως στο 53’ ο Ατρόμητος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Πασχαλάκη να διώχνει το κοντινό σουτ του Βαλένσια με την μπάλα στην συνέχεια να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 59’ από σέντρα του Ροντινέι η μπάλα κόντραρε στον Αθανασίου και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα. Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν ακόμη πιο πιεστικοί στη συνέχεια με τους γηπεδούχους να αμύνονται ομαδικά. Στο 69’ ο Τσιντώτας μπλόκαρε το σουτ του Ελ Κααμπί και στο 75’ από κόρνερ του Καρβάλιο ο Ρέτσος έπιασε την κεφαλιά και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου, στο 78’ ο Τσιντώτας πρόλαβε με έξοδο τον Ελ Κααμπί και στο 79’ από πλεονεκτική θέση ο Ποντένσε απέναντι από το τέρμα σούταρε πολύ άσχημα άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν σε μια ύστατη προσπάθεια να βρουν το γκολ της νίκης αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο διαιτητής Ζαμπαλάς «κιτρίνισε» τους Ροντινέι, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Φριντγιόνσον.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (68’ Φριντγιόνσον), Έρλινγκμαρκ, Κούεν (85’ Κυβρακίδης), Γιουμπιτάνα (68’ Ρομπάιγ), Βαλένσια (76’ Βέργος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ορτέγα, Ντοι, Ρέτσος, Ροντινέι, Εσε, Καρβάλιο, Μπρνιτς (46’ Γιόβετιτς), Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter