Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Στο 95′ ο Μλαντένοβιτς έστειλε τους πράσινους στους «4» του κυπέλλου – Τα highlights του αγώνα (Videos)

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Στο 95′ ο Μλαντένοβιτς έστειλε τους πράσινους στους «4» του κυπέλλου – Τα highlights του αγώνα (Videos)

Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Μλαντένοβιτς στο 95’ έκανε το 2-0 στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι πράσινοι στο πρώτο ματς είχαν ηττηθεί με 2-1, αλλά στο Περιστέρι κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο και στους «4» αναμένεται να αναμετρηθούν με τον ΠΑΟΚ (έχει νικήσει 4-0 εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό).

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έψαχνε το πρώτο γκολ που θα οδηγούσε το ματς στην παράταση. Το 0-1 έγινε με τον Πέρεθ στο 35’, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες χωρίς να βρίσκουν το δεύτερο γκολ. Τελικά στο 95’ ο Μπερνάρ «σέρβιρε» και ο Μλαντένοβιτς πέτυχε το γκολ- πρόκριση.

«Έπρεπε να έχουμε σκοράρει νωρίτερα το δεύτερο γκολ. Παίξαμε 90 λεπτά πολύ ψηλά, βρήκαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, θέλω να πω μόνο πως είμαι πολύ χαρούμενος από την αντίδραση γιατί χάσαμε στο πρώτο ματς», δήλωσε αρχικά ο Φ. Τερίμ, ο οποίος πρόσθεσε: «Παίξαμε ξανά Τετάρτη αγώνα, ο αντίπαλός μας δεν είχε ματς και θα έχει ξεκουραστεί την Κυριακή. Πάλι είχε γίνει αυτό την προηγούμενή Τετάρτη. Μέχρι την Κυριακή πρέπει να βρούμε όσα χρειαζόμαστε και να ετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Σε αυτούς που έδωσα ευκαιρία απόψε αντέδρασαν όλοι μαζί ως ομάδα».

 

Ο Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κιβρακίδη, Βαλέντσια, Τσακμάκη.

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (86’ Πομόνης), Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (90’ Φρίντζόνσον), Έντερ (86 Ερλιγκμάρκ), Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Βρακάς (67’ Ρομπάιγ).

Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Μπακασέτας (98’ Βιλένα), Παλάσιος (97’ Γεντβάι), Γερεμέγεφ (90’ Τζούρισιτς).

Ιστορική πρόκριση

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός νίκησε και στη ρεβάνς τον ΟΦΗ με 3-1 και για πρώτη φορά στην ιστορία προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αρη. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Φ. Ντουάρτε (38’), Χατζηθεοδωρίδης (59’) και Πέρες (93’), ενώ η ομάδα της Κρήτης σκόραρε ο Ισέκα (72’).

Ο Φ. Πολυχρόνης (Πιερίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαλή, Μλάντεν, Πέρες, Φελίπε, Νέιρα.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μαλής, Οικονόμου (70’ Μπακάκης), Μλάντεν, Φ. Ντουάρτε (85’ Σενγκέλια), Τσιγγάρας (85’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρίας, Τορεχόν (70’ Β. Ντουάρτε), Ντίας, Πέδρο.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μπρεσάν, Μπάκου (55’ Μοσκέρα), Νέιρα(64’ Ισέκα), Βούρος, Τοράλ (64’ Γκαγέγκος), Τοράρινσον (78΄Λάρσον), Λουίζ Φελίπε, Γκλάζερ (46’ Ριέρα), Μπάκιτς, Αμπάντα.

Διαβάστε επίσης: «Πράσινα» όνειρα και ευρωπαϊκοί αμανέδες

Παναθηναϊκός: Η UEFA του επέβαλε πρόστιμα που ξεπερνούν τα 460.000 ευρώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter