Ατσαλάκωτος στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ολυμπιακό

Ατσαλάκωτος στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (1-1) στο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής των πλέι οφ και εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδο του στην Ευρώπη. Ωστόσο, η δεύτερη θέση της βαθμολογίας θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική των αγώνων κατάταξης, στην οποία ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ αιφνιδίασε τον αντίπαλο του μόλις στο 2’. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Σοάρες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, με τον Τζολάκη να μην έχει “διαβάσει” σωστά τη φάση (0-1).

Οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και πίεσαν για την ισοφάριση χάνοντας ευκαιρίες με τους Ροντρίγκες (5’, 25’) και Κούντε (10’). Το 1-1 έγινε στο 41’. Ο Ανδρούτσος γύρισε την μπάλα από δεξιά και ο Καρβάλιο πλάσαρε εύστοχα τον Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει προβάδισμα για δεύτερη φορά, αλλά ο Σβαμπ ήταν άστοχος στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο 86’ , όμως ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Ευαγγέλου (Αθήνας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Παπασταθόπουλο, Φαντιγκά, Κούρτιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης (45’ Μανωλάς), Κανέ, Κούντε (72’ Εμβιλά), Ροντρίγκες (84’ Βαλμπουενά), Φαντιγκά (58’ Λόπες), Καρβάλιο, Τικίνιο (71’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε (87’ Τέιλορ), Τσαούσης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σβαμπ, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (76’ Μπίσεσβαρ), Σοάρες (71’ Ελ Καντουρί), Τσόλακ (70’ Ακπομ).

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter