Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ποδηλατικού αγώνα

Η Τροχαία πραγματοποιεί σήμερα προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στα νότια προάστια και στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα αντοχής με την επωνυμία « Attica Race .

Οι ρυθμίσεις αφορούν στους εξής δρόμους:

«Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Ακρόπολη) - Λ. Συγγρού – Λ. Ποσειδώνος – Φάληρο – Γλυφάδα – Βούλα – Βουλιαγμένη – Βάρκιζα – Λαγονήσι - Σαρωνίδα – Ανάβυσσος –Θυμάρι - Σούνιο (Τερματισμός πριν τον Ναό του Ποσειδώνος/ Parking )» ,

θα πραγματοποιηθεί, κατά τις ώρες 09.30΄έως 13.30΄προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, ως εξής:

Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Αθηνών - Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι την Λεωφ. Καλυβίων.

Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών - Σουνίου, στο τμήμα της από το 39,5ο χλμ. (Λαγονήσι) μέχρι το 52ο χλμ. (Ανάβυσσος), ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Σούνιο.

Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών - Σουνίου, στο τμήμα της από το 52ο χλμ. (Ανάβυσσος) μέχρι το 72ο χλμ. (Σούνιο), ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Σούνιο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.