Αττική: Εφιάλτης στην άσφαλτο – Μπαράζ θανατηφόρων τροχαίων μέσα σε 24 ώρες

Αττική: Εφιάλτης στην άσφαλτο – Μπαράζ θανατηφόρων τροχαίων μέσα σε 24 ώρες

Τροχαία δυστυχήματα με νεκρούς και τραυματίες έχουν σημειωθεί το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Αττικής.

Το πρωί της Πέμπτης, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από ΙΧ στο Παλαιό Φάληρο. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το τραμ. Νωρίτερα, στη λεωφόρο Σπάτων – Αρτέμιδας δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν άλλα τρία θανατηφόρα τροχαία, μέσα σε λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα, στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης, δίκυκλο που οδηγούσε 49χρονος συγκρούστηκε με λεωφορείο επί της Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μεταμόρφωση – Άνω Πατήσια. Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» όπου κατέληξε.

Στις 23:30 σημειώθηκε το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα, στο Πόρτο Ράφτη. ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα 55 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της και παρότι ο τραυματισμός της δεν έδειχνε σοβαρός τις πρωινές ώρες κατέληξε.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Περιστέρι επί της Αγίου Ιεροθέου. Δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες αργότερα, ο ένας εξ αυτών άφησε την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter