Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών συντήρησης, από το βράδυ 15/04 έως το πρωί 16/04

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών συντήρησης, από το βράδυ 15/04 έως το πρωί 16/04

Κλειστός λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης θα παραμείνει ο Ανατολικός Κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού, η έξοδος και η είσοδος της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4), καθώς και η είσοδος Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 15/04 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 16/04

Συγκεκριμένα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης:

  • Κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 15/04 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 16/04, ο ανατολικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού, στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/ Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί με προορισμό τη Ραφήνα και το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, στη συνέχεια να εξέλθουν στην έξοδο Λ. Πεντέλης και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να αναστρέψουν μέσω των διοδίων Πεντέλης (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων), ώστε να εισέλθουν στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο/Ραφήνα. 

  • Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 15/04 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 16/04 η έξοδος της Αττικής Οδού προς την Αγία Παρασκευή (έξοδος Υ4 της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί με προορισμό την Αγία Παρασκευή, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην έξοδο Λ. Πεντέλης και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να αναστρέψουν μέσω των διοδίων Πεντέλης (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων), να εισέλθουν στη συνέχεια στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς την Περιφερειακή Υμηττού, από όπου θα εξέλθουν στην έξοδο Δημοκρίτου (κόμβος Υ3 Περιφερειακής Υμηττού). 

  • Κλειστές θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 15/04 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 16/04, η είσοδος από την Αγία Παρασκευή (είσοδος Υ4 της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού) καθώς και η είσοδος από τα Γλυκά Νερά (Κόμβος Υ6 της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Ραφήνα / Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν προς Ραφήνα μέσω της Λ. Μαραθώνος, ενώ προς Μαρκόπουλο μπορούν να κινηθούν μέσω της Λ. Μαραθώνος και της εισόδου στον Κόμβο 15.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter