Αττικόν: Κινητοποίηση εργαζομένων ενάντια στο κυβερνητικό σόου – «Ανεπιθύμητοι» Μητσοτάκης και φον ντερ Λάιεν

Αττικόν: Κινητοποίηση εργαζομένων ενάντια στο κυβερνητικό σόου – «Ανεπιθύμητοι» Μητσοτάκης και φον ντερ Λάιεν

Το νοσοκομείο Αττικόν αναμένεται να επισκεφτούν σήμερα Κυριακή 7 Απρίλη στις 12 μ. ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο. Πρόκειται για ένα ακόμα σόου της ΝΔ ενόψει και των ευρωεκλογών “αξιοποιώντας” την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας για να προβάλει τα “κατορθώματά της” όσον αφορά στην ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας στη χώρα μας.

Η πληροφορία της επίσκεψης προκάλεσε την αντίδραση του σωματείου εργαζομένων, που κάλεσε σε συγκέντρωση από τις 10 π.μ. χαρακτηρίζοντας ανεπιθύμητους τους Μητσοτάκη, φον ντερ Λάιεν και την κουστωδία τους….

Διαβάστε επίσης

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Εξάγει know-how για αυταρχικούς ηγέτες – Στην Ευρώπη δεν τον αγοράζουν

Αντώναρος: Εκτός τόπου και χρόνου ο Μητσοτάκης προσπαθεί να αποτρέψει το μοιραίο  

Η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο Αττικό έχει ως εξής:

Δεν έρχονται για καλό- Είναι ανεπιθύμητοι

Πληροφορηθήκαμε εκτάκτως ότι αύριο Κυριακή 7 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο μας και πιο ειδικά την Ψυχιατρική Κλινική, ανώτερο κλιμάκιο της κυβέρνησης- πιθανά ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης- και στελέχη του υπουργείου Υγείας.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους της επίσκεψης, Κυριακάτικα και στη “ζούλα”. Προφανώς δεν είναι για καλό. Όσες φορές επισκέπτονται νοσοκομεία τα κυβερνητικά στελέχη είναι είτε για να διαφημίσουν τις ιδιωτικοποιήσεις και τη διάλυση της δημόσιας υγείας (βλέπε απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία), είτε για να προαναγγείλουν αντιλαϊκά νομοσχέδια όπως αυτό που ετοιμάζουν για την εμπορευματοποίηση της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης, είτε για να ευχαριστήσουν κάποιον εφοπλιστή για κάποια “δωρεά” που έκανε διαθέτοντας ένα ελάχιστο μερίδιο του τεράστιου πλούτου τους.

Και τίποτα για τους άθλιους μισθούς των υγειονομικών, τις απολύσεις συμβασιούχων, τις λίστες αναμονής στα χειρουργεία, τα ράντζα, την άρνηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και ένταξης στα ΒΑΕ.

Ξέρουμε και αυτούς και την πολιτική τους!

Η κυβέρνηση διάλεξε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. την 7η Απρίλη, για να οργανώσει φιέστες ιδιωτικοποιήσεων και διάλυσης των δομών Ψυχικής Υγείας.

Δηλώνουμε καθαρά ότι οι εργαζόμενοι του ΑΤΤΙΚΟΥ και το υγειονομικό κίνημα δεν ανέχεται φιέστες από τους διαφημιστές των ιδιωτικοποιήσεων. Καλούμε τις Δυτικές συνοικίες και τους φορείς τους να συμμετέχουν δυναμικά.

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αίθριο την Κυριακή 7 Απρίλη, ώρα 10:00

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter