Australian Open 2020: Γράφει ιστορία η Μαρία Σάκκαρη που προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά

Australian Open 2020: Γράφει ιστορία η Μαρία Σάκκαρη που προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά

Μια επική πρόκριση που έγραψε ιστορία πέτυχε με τη σημερινή (24/1) νίκη της η Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open 2020, καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε σε 4ο γύρο ενός Grand Slam και έγινε έτσι η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια μετά τη Λένα Δανιηλίδου το 2003, που φτάνει στον γύρο των “16” στο τουρνουά της Μελβούρνης.

Η Σάκκαρη (νο 22) κόντρα στα προγνωστικά νίκησε 2-0 σετ την Αμερικανίδα Μάντισον Κις (νο 11) με 6-4, 6-4 μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση, στην οποία έδειξε τρομερή σταθερότητα στην απόδοση της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=jCj9uzMG-7M

Επόμενη αντίπαλος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θα είναι την Κυριακή η Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα.

«Πάλευα πολύ σε κάθε Grand Slam. Πάντα σταματούσα στον τρίτο γύρο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στον τέταρτο. Είναι μια μεγάλη ημέρα για μένα, μπροστά σ’ αυτό το υπέροχο κοινό. Η αναμέτρηση με την Κβίτοβα θα είναι άλλο ένα σκληρό ματς, άλλη μια μεγάλη πρόκληση. Έχουμε παίξει πολλές φορές. Τώρα θέλω ν’ απολαύσω την ημέρα και να μη σκεφτώ το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που θέλω είναι να απολαύσω τη Μελβούρνη”, δήλωσε μετ΄την πρόκριση η Σάκκαρη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter