«Αχ Αννούλα του χιονιά»

«Αχ Αννούλα του χιονιά»

Με τίποτα δεν μπορούν να χωνέψουν τα δεξιά στελέχη της ΝΔ την «σημιτική παλινόρθωση» που συντελείται με προσωπική ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απ΄ ό,τι φαίνεται, η οργή του antinews.gr για την επιλογή του πρωθυπουργού να προτείνει την Άννα Διαμαντοπούλου για την θέση της γ.γ. του ΟΑΣΑ αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου αναφορικά με την εσωστρέφεια που επικρατεί στην «γαλάζια» πολυκατοικία.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, πρωτοκλασάτο κοινοβουλευτικό στέλεχος της πλειοψηφίας φέρεται να καλούσε δημοσιογράφους και το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις εκείνοι σήκωναν το τηλέφωνο ήταν να τραγουδήσει το… «Αχ Αννούλα του χιονιά»!

Μάλιστα, όταν η κουβέντα σοβάρευε, ο βουλευτής εξέφραζε την άποψη ότι το επόμενο βήμα του Κυρ. Μητσοτάκη θα είναι να προτείνει ως αντικαταστάτη του αντιπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, Κώστα Παπουτσή, τον σύμβουλο της Φώφης Γεννηματά για θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, Πέτρο Ευθυμίου.

«Αυτό θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα» εκτιμούν οι πηγές, προβλέποντας κλυδωνισμούς εντός και εκτός Πειραιώς στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο. 

Για τον Ανδρέα Λοβέρδο, δε, ούτε κουβέντα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter