Αχαρνές: Σύλληψη δύο ανήλικων μαθητών που ασέλγησαν σε 12χρονο

Αχαρνές: Σύλληψη δύο ανήλικων μαθητών που ασέλγησαν σε 12χρονο

Φρίκη σε Γυμνάσιο των Αχαρνών. Δύο ανήλικοι κακοποίησαν σεξουαλικά συμμαθητή τους  στο 7ο Γυμνάσιο Αχαρνών και οι γονείς του παιδιού επιχείρησαν να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τους δράστες. Τελικά επενέβη η Αστυνομία ενώ οι μαθητές προχωρούν σε κινητοποιήσεις κατά της ενδοσχολικής βίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ το efoni.gr που καταγράφει μαρτυρίες μαθητών του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών, την περασμένη Παρασκευή δύο ανήλικοι μαθητές της Δευτέρας και Τρίτης Γυμνασίου αφού έκαναν μπούλινγκ σε μικρότερο συμμαθητή τους ασέλγησαν σε βάρος του.

Αρχικά του αφαίρεσαν τα ρούχα και τα εσώρουχα του και στη συνέχεια επιτέθηκαν σεξουαλικά στο 12χρονο. Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του και την Δευτέρα (19/2) εκείνοι πήγαν στο σχολείο για να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τους ανήλικους δράστες.

Οι γονείς προκάλεσαν μεγάλη φασαρία και ήρθαν σε ρήξη τόσο με τους φερόμενους ως δράστες όσο και με τη διευθύντρια του σχολείου, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία προχωρώντας σε προσαγωγή των γονέων όσο και της διευθύντριας στο τμήμα.

Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, ενώ σήμερα Τρίτη, οι μαθητές του σχολείου έκλεισαν το σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ενδοσχολική βία.

Διαβάστε επίσης: «Δυστυχώς πρέπει να πάρετε αυτοκίνητο»: Γολγοθάς για τα ΑμεΑ τα δρομολόγια τρένου Θεσσαλονίκη – Λάρισα

Τραγωδία στη Ρόδο: Κατέληξε 5χρονο κοριτσάκι μετά από 20 ημέρες στο νοσοκομείο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter