Αξιοκρατία: Ένα …συνολάκι στα μέτρα του Κυριάκου (Photo)

Αξιοκρατία: Ένα …συνολάκι στα μέτρα του Κυριάκου (Photo)

Πάνω απ’ όλα η οικογένεια και οι δεσμοί της. Σε αυτό το δόγμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν μιλήσει στη ΔΕΘ μάλλον είναι σε δύσκολη θέση αφού θα πρέπει κάποια στιγμή να απαντήσει για τις σχέσεις προσώπων του οικογενειακού του περιβάλλοντος με την υπόθεση Φλώρου της Energa. Του ανιψιού του για παράδειγμα.

Και ενώ οι ερωτήσεις βγαίνουν τόσο αυθόρμητα ακόμη και στον απλό χρήστη του διαδικτύου που κάνει την πλάκα του με τον ορισμό του νεποτισμού πλάι στο λήμμα “Μητσοτάκης” έρχεται και ακόμη μία περίπτωση να προκαλέσει επιπλέον ερωτήματα που φυσικά δεν είναι καθόλου αστεία για την αξιοκρατία των αρίστων που συνδέονται με τον Κυριάκο και την οικογένεια του. 

Καθηγητής Συνολάκης που παρουσίασε τα πορίσματα του για την τραγωδία στο Μάτι. Πολύ βολικό αφήγημα, που λένε. Ένα πόρισμα που ειπώθηκε παρουσία του Κυριάκου τον βολεύει για να παίξει ακόμη μια αντιπολιτευτική παρτίδα πάνω σε μια τραγωδία. Και μπορεί ο κ. Κώστας Συνολάκης να είναι καθηγητής είναι όμως Κώστας επειδή αυτό το όνομα διάλεξε ο μπαμπάς του Κυριάκου που έγινε πριν από πολλά χρόνια νονός του. Και εκτός της αδελφικής σχέσης, διά της κουμπαριάς αυτής, που διέπει τους δύο άντρες, Κυριάκο και Κώστα Συνολάκη, ο καθηγητής είναι και μέλος του Ιδρύματος Κώστα Μητσοτάκη. 

Μιλάμε για φουλ της αξιοκρατίας με βαλέδες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter