Αξιοσημείωτα χυδαίος

Αξιοσημείωτα χυδαίος

Αστειεύτηκε με τον καρκίνο του Κατρούγκαλου και την πτώση των μαλλιών του, ειρωνεύτηκε την Τασία Χριστοδουλοπούλου ως μητέρα, και πρόσφατα, αποφάσισε να το τερματίσει με την αναφορά στην μόλις προ ολίγων μερών αδικοχαμένη Φώφη Γεννηματά.

Όλες αυτές οι χυδαιότητες συνοδεύτηκαν από φθηνές εξηγήσεις ή/και μια καθυστερημένη συγγνώμη (που πάντως δεν ειπώθηκε ποτέ πριν από την γενική κατακραυγή), ειλικρινή ή μη δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω με βεβαιότητα, πιθανολογώ όμως βάσιμα, ότι οι επαναλαμβανόμενες ελεεινές επιθέσεις από οποιονδήποτε έχει περάσει τα δέκα του χρόνια, δείχνουν έναν άνθρωπο μάλλον αμετανόητο. Και βαθιά, πολύ βαθιά συμπλεγματικό.

Έγραψε λοιπόν ο ντελβές

«Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της»!!!

Κι όμως, η αξιοσημείωτη ειρωνεία «φίλε» είναι ότι συνεχίζεις να βρίσκεις δουλειά παρά το γεγονός ότι δεν πρόσφερες ποτέ και τίποτα στον δημόσιο λόγο. Γιατί το τρομακτικό δεν είναι ότι υπάρχει ένας «δημοσιογράφος» με χρυσαΒγίτικο χιούμορ και κουλτούρα, αλλά το γεγονός ότι αντί να γράφεις για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου, οι ιδιοκτήτες των συστημικών ΜΜΕ σου δίνουν βήμα, επιβραβεύοντας τον χυδαίο λόγο σου, πιστεύοντας ότι κάποιους εκπροσωπείς. Και αυτοί οι κάποιοι είναι μάλλον πολλοί. Ακόμα πιο αξιοσημείωτο όμως, είναι ότι έφτασες να ζητήσεις συγγνώμη από κάποιαν που δεν μπορεί να την κάνει δεκτή, όπως δεν μπορούσε και να απαντήσει στην αθλιότητα του κειμένου σου, ούσα νεκρή.

Υ.Γ «Είναι προφανές ότι μία ακραία διατύπωση προκάλεσε ερμηνείες, που δεν απηχούσαν το περιεχόμενο όσων ήθελα να εκφράσω» έγραψε. Εγώ θα σημειώσω ότι αν κάθε φορά που γράφεις κάτι προκαλείς ερμηνείες που δεν απηχούν.. κλπ κλπ, ψάξε το, δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι άλλοι.

Ο Αντυ Βρόσγος είναι οικονομολόγος – συγγραφέας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter