Αχτσιόγλου εναντίον ΣΚΑΪ: Διαστρέβλωσε ξανά την πραγματικότητα για τις συντάξεις

 «Για μια ακόμη φορά ο ΣΚΑΪ, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα απέδωσε, με τίτλο στο δελτίο ειδήσεών του, φράση την οποία ουδέποτε είπε η υπουργός Εργασίας» τονίζει το Υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωσή του.

Και συμπληρώνει ότι «ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ διαστρεβλώνοντας, για μία ακόμη φορά, πλήρως την πραγματικότητα απέδωσε, με τίτλο στο δελτίο ειδήσεών του, φράση την οποία ουδέποτε είπε η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σε σημερινή συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος του σταθμού ανέφερε «ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ». Η συγκεκριμένη φράση ποτέ δεν ειπώθηκε από την Υπουργό Εργασίας στη συνέντευξή της στο ραδιόφωνο “News 247” την οποία χρησιμοποίησε ο ΣΚΑΪ.

Είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός για να εξυπηρετήσει αντιπολιτευτικές σκοπιμότητες δεν διστάζει να διαστρεβλώσει πλήρως την αλήθεια, ακόμα και να επινοήσει δηλώσεις που ποτέ δεν έγιναν.

Ο σταθμός φερέφωνο της ΝΔ οφείλει τουλάχιστον να είναι συνεπής στην πιστή απόδοση των δηλώσεων και των πραγματικών γεγονότων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader